Elektromaterijal - Velik izbor artikala na lageru i brza isporuka


30 godina iskustva u prodaji elektromaterijala odlučili smo prenijeti na web i svoju bogatu ponudu učiniti dostupnijom većem broju zainteresiranih strana. Elektromaterijal.hr je naš novi brand s kojim ćemo se služiti u online komunikaciji s našim kupcima.

Bogato iskustvo u prodaji, veliki izbor proizvoda dostupnih odmah, ugovori sa renomiranim proizvođačima, brza dostava, promptno i efikasno rješavanje eventualnih reklamacija su naša garancija vama da nećete požaliti posjetom ili eventualnom kupnjom na našem web shopu.

Brzina isporuke, velik izbor artikala na lageru, trenutna prilagodljivost zahtjevu kupca naše su prednosti. 30 godina iskustva u ovom poslu te dobro poznavanje tržišta omogućilo nam je kontinuirani rast svih ovih godina. Sve to ne bi bilo moguće bez naših partnera – dobavljača koje zastupamo i s kojima imamo kvalitetne i partnerske odnose s povjerenjem.

Razvojem tehnologije i zbog potreba kupaca raznih profila odlučili smo pokrenuti ovaj web shop na domeni elektromaterijal.hr. Prednosti koje bi mogli istaknuti sa našeg web shopa su sigurno veliki broj artikala za odmah, besplatna dostava za narudžbe iznad 199kn te mnogo opcija plaćanja.

Posebna priča je naš loyalty program koji nudi velike popuste za stalne kupce. Pratite našu ponudu, akcije, vjerujemo da ćete sigurno naći nešto za sebe, bilo da ste profesionalac ili trebate nešto za osobnu upotrebu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi