Doka osvojila prestižnu nagradu u utrci za poslovni Oskar!Globalni igrač u oplatnoj branši: Doka Group iz Amstettena, s ukupno 160 podružnica u preko 70 zemalja širom svijeta.

Uoči svečanosti dodjeljivanja nagrade za najbolje svjetske uratke u filmskoj industriji za prošlu godinu, održana je i svečana ceremonija dodjele nagrada za područje industrije i gospodarstva, koju dodjeljuje Vanjskotrgovinski centar Austrije u Los Angelesu. Naime USABizAward ili jednostavnije „US-Business Oscar" odaje priznanje austrijskim tvrtkama za izvanredna postignuća te ostvarene izvrsne poslovne rezultate na američkom gospodarskom tržištu. Tako ovu prestižnu nagradu „USABizAward 2015" u kategoriji „Spektakularno" ove godine odnosi upravo Doka Grupa!


S ukupnom visinom od 426 m, toranj Park Avenue Tower u New Yorku predstavlja najvišu stambena građevinu zapadne hemisfere.

Najviša stambena zgrada zapadne hemisfere – toranj 432 Park Avenue u New Yorku ukupne visine 426 m, podvodni tunel ispod rijeke Elizabeth River ukupne duljine preko 1,1 km, rekonstrukcija Svjetskog Trgovačkog Centra (World Trade Center) kao i izgradnja najvišeg mosta u Virginiji samo su neki od aktualnih građevinskih projekata na američkom tržištu u kojima sudjeluje Doka Grupa s proizvodima i uslugama „made in Austria". Učinkoviti oplatni sustavi sa samopenjajućom tehnologijom za izvedbu najzahtjevnijih tornjeva nebodera, kolica za konzolnu gradnju u mostogradnji rađena po mjeri, kao i inovativna tunelska oplata samo su izvadak iz opsežnog portfelja ove renomirane donjoaustrijske obiteljske tvrtke. S višegodišnjim iskustvom te pionirskim oplatnim rješenjima Doka Grupa danas uspješno posluje u preko 70 zemalja širom svijeta.

Američko tržište općenito se smatra najzahtjevnijim tržištem u svijetu. Tko se ovdje uspije dokazati svojim iznimnim idejama, predanošću i inovacijama, apsolutno ispunjava uvjete u kvalifikacijama za dodjelu priznanja Vanjskotrgovinskog centra Austrije u Los Angelesu. Američki poslovni Oskar dodjeljuje se u pet različitih kategorija,a ovogodišnju prestižnu nagradu u kategoriji „Spektakularno" osvojili su oplatni stručnjaci iz Austrije.

USABizAward: Priznanje izvrsnosti.

Vanjskotrgovinski centar Austrije u Los Angelesu ovim „poslovnim Oskarom" tj. USABizAward-om odaje priznanje vrhunskim dostignućima austrijskih tvrtki na američkom tržištu. „Tvrtke nominirane za poslovni Oskar odražavaju i ističu snažan konkurentski potencijal austrijskog gospodarstva na najzahtjevnijem i najkonkurentnijem svjetskom tržištu." naglašava Rudolf Thaler, austrijski gospodarski delegat u Los Angelesu. Ove se godine poslovni Oskar dodjeljuje već petu godinu zaredom.


Podvodni tunel Second Midtown Tunnel sastoji se od jedanaest segmenata svaki dužine 106 metara, koji se izvode i betoniraju na kopnu da bi se zatim spustili i postavili na samo dno Elizabeth River.

Uspješno širenje i razvoj tržišta.

Kao što u izgradnji nebodera Doka stalno teži dosezanju novih visina, tako i razvoj poslovanja Doka grupe na američkom tržištu posljednjih godina bilježi konstantan i stabilan trend rasta. Priča je to o uspjehu čiji počeci datiraju još iz sredine devedesetih. „Naš ulazak na SAD tržište prije gotovo 20 godina bio je ključni dio naše strategije međunarodne ekspanzije i nadasve ispravna poslovna odluka. To dokazuje i sve veća potražnja za našim proizvodima i uslugama te kontinuirani rast. Građevinski sektor u SAD-u se osjetno oporavio a trend je i dalje pozitivan. Možemo istaknuti nadprosječnu korist od ulaganja u građevinski sektor, dokaz čega je i dvoznamenkasti porast prometa na tržištu SAD u 2014. godini." sa zadovoljstvom ističe Dr. Andreas J. Ludwig, predsjednik uprave te izvršni direktor Doka Group – sektor inženjering i proizvodnja.

DOKA

Doka je jedno od vodećih svjetskih poduzeća u razvoju, proizvodnji i prodaji oplatne tehnike za sva područja gradnje. Uz vrhunske oplatne sustave, Doka također nudi usluge stručnog konzaltinga i planiranja oplate. S više od 160 prodajnih i logističkih sjedišta u preko 70 zemalja svijeta, Doka Grupa posjeduje učinkovitu prodajnu mrežu i garantira time maksimalnu profesionalnost, brzu raspoloživost materijala i usluga uz stručnu tehničku podršku. Doka Group je član Umdasch Group i zapošljava preko 6000 djelatnika diljem svijeta.

DOKA HRVATSKA d.o.o.
DOKA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Djelujemo na području cijele Hrvatske i BiH preko predstavništva u Hrvatskoj.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi