Do jedinstvenog objekta uz opeku dugog formata - CORSO LUNGO


U vrlo kratkom vremenu CORSO cigla dugog formata osvojila je arhitekte diljem svijeta. Razlozi su brojni! Ovaj model daje potpuno novi izgled cigli i prikladan je za klasične, ali i moderne projekte. Velika mogućnost izbora boja i tekstura omogućavaju kombiniranje i postizanje različitih efekata na fasadi ili unutarnjim zidovima.

CORSO cigla idealan je odabir želite li jedinstven i kvalitetan prostor za život. Dolazi u dimenzijama 50×4×10, te se proizvodi i u varijanti tankih ciglica. Neovisno o tome upotrebljava li se na fasadi, unutarnjim zidovima, podovima ili samo kao jedan detalj objektu će pružiti moderan izgled, a istodobno zadržati toplinu gline kao prirodnog i antičkog materijala.

Model CORSO proizvod je talijanskog proizvođača dekorativne opeke za vanjsku i unutarnju obradu S. Anselmo. U svom asortimanu imaju više od 100 vrsta dekorativne opeke, a jedna od posebnosti je da kupac može sam kreirati i odabrati mix boja i tekstura koje želi ugraditi. Postoji mogućnost ugradnje gotovo svih oblika dekorativnih elemenata kod restauracije starih objekata ili kod novih.

Za sve informacije slobodno nam se obratite.

Fotogalerija (15)

VORTICA d.o.o. krovni centar
VORTICA d.o.o. krovni centar
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, dostava i izvedba na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi