Detekcija puknuća vodovoda


SeCorr® C 200

SeCorr® C 200 je vrhunski prijenosni visokoučinkoviti korelator koji omogućuje pouzdano, brzo i precizno lociranje propuštanja u podzemnim cjevovodima kako bi se omogućilo započinjanje iskopa. Njegovo korisničko sučelje je jasno i logično postavljeno.

SeCorr® C 200 preporučuje se svim korisnicima koji se bave profesionalnim otkrivanjem propuštanja jer mogu podnijeti svakodnevne scenarije lociranja. Jednostavno može mjeriti različite dijelove cijevi, cijevne materijale, promjere i dužine cijevi. Mjerenje je gotovo potpuno automatizirano.

Kako radi?

Princip korelacije
Položaj s korelatorom podrazumijeva istodobno mjerenje buke uzrokovane istjecanjem na cjevovodu na dva priključka (npr. na zasunima ili hidrantima). Visoko osjetljivi mikrofoni snimaju zvukove na spojevima, radio odašiljači odašilju signale prijemniku – korelatoru – koji određuje vremensku razliku, tj. vremenski pomak između buke koja doseže dvije mjerne točke. Korelator tada izračunava točnu propusnu poziciju na temelju unesenih duljina cijevi i materijala cijevi i promjera.

Saznajte više: Brošura SeCorr® C 200, pdf

SeCorrPhon AC 200

SeCorrPhon AC 200 je višenamjenski detektor propuštanja koji nudi tri funkcije u jednom: lociranje, označavanje i korelaciju. Pametna kombinacija tih procesa u jednom sustavu omogućuje vam da pouzdano locirate propuštanje bez obzira na okolne uvjete. Sa samo nekoliko dodira prstima, možete brzo i jednostavno prebacivati između različitih aplikacija.

Načelo akustičkog otkrivanja propuštanja vode

Voda koja izlazi uzrokuje vibraciju materijala u cjevovodima. Ove vibracije putuju uzduž cijevi i mogu se preuzeti kao buka koja se prenosi u strukturi, čak i kod udaljenih kontakatnih točaka npr. fitinga. Vibracije također putuju kroz zemlju do površine kao buka koja se prenosi u zemlju, iako jako prigušena. SeCorrPhon sustav je vaš savršeni pomoćnik za otkrivanje propuštanja jer pretvara vibracije u zvučni signal prilagođene ljudskim ušima, a također bilježi i prikazuje volumen i frekvencijski spektar kao grafikon.

Saznajte više: Brošura SeCorrPhon AC 200, pdf

SLADOVIĆ d.o.o.
SLADOVIĆ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija na području cijele Hrvatske te u sljedećim državama: Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Mađarska, Makedonija, Njemačka, Poljska, Slovenija, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi