Deceuninck predstavlja svjetski novitet – prvu univerzalnu platformu za profile prozora i vrata iCor


Deceuninck, jedan od većih globalnih igrača za proizvodnju PVC profila za prozore i ostala građevinska rješenja, sa svojim sustavom iCOR predstavlja svjetski novitet.

Radi se o prvoj univerzalnoj primjenjivoj platformi pomoću koje je moguće kombinirati prozorske profile za krila i okvire najrazličitijih stilova i tehnologija. S predstavljanjem sustava iCOR stiže i promjena naziva sustava „Elegante" u „Elegant". Ovaj najnoviji sustav profila iz Deceunincka već primjenjuje jezgru iCOR.

Prozorski sustav PVC profila Elegante impresionira svojim tehničkim karakteristikama u svakom smislu. Sustav Elegante pokazuje vrhunske vrijednosti izolacije – kako toplinske tako i zvučne. Ove godine je Deceuninckova najnovija platforma prozorskog profila okrunjena dvjema važnim nagradama za dizajn. Elegante se, osim izvrsnim karakteristikama i održivošću, odlikuje svojim izgledom.

Stoga mu je dodijeljena nagrada „German Design Award 2019" u kategoriji „Special Mention", odajući time priznanje izvrsnom dizajnu ovog prozorskog sustava profila. Sustav Elegante također je dobio nagradu „Red Dot Design Award" kao pobjednik u kategoriji „Dizajn proizvoda" što je još jedno priznanje za visoku kvalitetu dizajna. Elegante garantira eleganciju i stil u cijelom domu.

Uspješna primjena iCOR-a u sustavu Elegante

Platforma iCOR najprije se primjenjivala kao osnova za prozorski sustav profila Elegante. S obzirom na to da je Inoutic u međuvremenu postao dio globalne marke Deceuninck i da se sustav uvodi u cijeloj Europi, postojeće ime u svim se zemljama mijenja u „Elegant".

Sustav Elegante kombinira toplinsku izolaciju s uskim dizajnom. S vanjskim rubom profila od samo 9 mm Elegante je najuži PVC profil na tržištu. Zahvaljujući jezgri iCOR ubuduće će biti moguća upotreba profila ojačanih staklenim vlaknima, koji se bez primjene čelika odlikuju još boljom toplinskom izolacijom, jedinstvenom stabilnošću i još užim vanjskim rubom profila od tek 6 mm.

iCOR je prva univerzalno primjenjiva jezgra za sve profile

iCOR je prva platforma na svijetu s kojom se mogu kombinirati sve vrste profila za najrazličitije izvedbe krila i okvira.

Bez obzira na to radi li se o elegantnom ili minimalističkom dizajnu, prozorima s okvirom i krilom u istoj ravnini ili prozorima s okvirom i krilom u zamaknutim ravninama, ojačanju od staklenih vlakana, dodatnoj pjenastoj izolaciji, novogradnji ili sanaciji, zahvaljujući svom rafiniranom dizajnu jezgra iCOR lako se može kombinirati s bilo kojom serijom krila.

Također je moguće vrlo jednostavno zamijeniti vrste profila različitih dubina ugradnje. Time Deceuninck ostvaruje novu i učinkovitiju strukturu proizvoda.

Ušteda vremena i veća fleksibilnost u proizvodnji očite su prednosti novog sustava. Tu je i uvelike smanjena kompleksnost, koja također može dovesti do smanjenja vremena skladištenja. iCOR omogućuje Deceuninckovim kupcima dosad neviđenu mogućnost zamjene raznovrsnih izvedbi profila – uz istovremeno izvrsna tehnička svojstva prozorskih sustava. Kupac može ovisno o zahtjevima odabrati željenu kombinaciju profila.

Europska kvaliteta i odani pristup radu odlično je prepoznat na hrvatskom području, pa tako Deceuninck aktivno surađuje sa preko 200 poduzeća koji su specijalizirani za proizvodnju prozora i vrata.

Do sada je Deceuninck opremio nebrojene objekte kod kojih su korisnici prepoznali vrhunsku kvalitetu, dizajn i održivost proizvoda. S prodajnim lancima u više od 90 zemalja i uz više od 3900 zaposlenih, Deceuninck grupa redovito opskrbljuje preko 4000 kupaca diljem svijeta.

INOUTIC d.o.o.
INOUTIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi