Deceuninck donosi inovativna rješenja za održive domove


PVC je kao materijal dugo vremena bio predmet rasprave. No znanstvene studije pokazale su da je plastika, sa svojim modernim proizvodnim procesima i standardima za preradu, odavno postala materijal koji predstavlja održivost i dugoročno poslovanje, što se posebno odnosi na PVC prozore.

U Deceuninck grupi imamo inovativna rješenja za održive domove s niskom razinom ugljičnog otiska. PVC profili mogu biti reciklirani i do 20 puta bez pogoršanja kvalitete ili izrade sirovine. Drugim riječima, recikliranjem čuvamo okoliš, a istovremeno poboljšavamo homogenost PVC granula nastalih u procesu recikliranja.

Naš nagrađivani dizajn PVC profila Elegant kombinacija je 82 godine iskustva u obradi PVC-a i modernog dizajna. Karakteriziraju ga minimalizam, uske, ravne linije i elegancija što je dizajn koji biste uzalud tražili u drugim PVC profilima.

Potvrdu za visoku kvalitetu i inovativost dizajna Elegant je dobio osvojivši nagradu „German Design Award 2019" u kategoriji „Special Mention" te prestižnu „Red Dot Design Award" kao pobjednik u kategoriji „Dizajn proizvoda".

IZNIMNO UZAK PROFIL
Iznimno uzak vanjski rub profila od samo 9 mm.

ODLIČNE TEHNIČKE VRIJEDNOSTI
Elegant je sustav od 76 mm s odličnom Uf vrijednošću do 0,93 W/m²K te mogućnošću ostakljenja do 70 mm.

ALTERNATIVNA ALUMINIJSKIM PROZORIMA
Dizajn koji ostali PVC profili nemaju.

INOUTIC d.o.o.
INOUTIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi