Cijevni dozračnik HL905 za besprijekornu funkciju odvodnih instalacijaHL905 Ugradbeni cijevni dozračnik sa izmjenjivim ventilom, građevinskom zaštitom i poklopcem

Europski standard EN 12380 regulira primjenu i ugradnju cijevnih dozračnika i time olakšava dozračivanje odvodnih instalacija u smislu uštede vremena i novca.

Cijevni dozračnici dopuštaju zraku ulaz u cijevnu instalaciju ukoliko nastane podtlak u njima. Kod izjednačavanja pritiska zatvaraju i ne dozvoljavaju izlaz neugodnih mirisa iz odvodne instalacije. S time se garantira besprijekorna funkcija mokrih sifona. Kvalitetna izrada ugradbenih cijevnih dozračnika od HL-a garantira sigurno funkcioniranje u neprestanom korištenju. Cijevni dozračnici su ispitani i zadovoljavaju najstrože kriterije postavljeni europskim standardom.

Kontaktirajte nas na telefone g. Vjeko Zlački; 098/ 35 26 66; g. Krešimir Bogadi; 099/ 31 46 587 i dogovorite stručnu prezentaciju u našem izložbenom prostoru na adresi Selska 90b u Zagrebu.

HL905 je ugradbeni cijevni dozračnik kompletno opremljen sa izmjenjivim ventil-umetkom, građevinskom zaštitom i poklopcem. Priključne dimenzije su DN50 + DN75, a moguće i prelaznim komadom HL0317.4E spajanje na DN110. Primjenjiv je u suhoj i u mokroj gradnji i služi za ventilaciju odvodnih grana i sekundarnih odvodnih vertikala. Odvodne grane udaljene više od 4m od vertikale moraju shodno EN 12056-2 biti povratno ventilirani u vertikalu ili se mogu kroz manji napor ventilirati sa dozračnim ventilima. Ugradnja ventila sa građevinskom zaštitom u zid je sasvim jednostavna i može se po potrebi pričvrstiti preko predviđenih rupica za montažu.

Kontaktirajte nas na telefone g. Vjeko Zlački; 098/ 35 26 66; g. Krešimir Bogadi; 099/ 31 46 587 i dogovorite stručnu prezentaciju u našem izložbenom prostoru na adresi Selska 90b u Zagrebu.

Nakon završetka zidne obloge (npr. pločice) građevinska zaštite se skraćuje ravno sa zidom. Završetak se postiže postavljanjem poklopca koji se montira na građevinsku zaštitu.

Značajno unapređenje u odnosu na već postojeće proizvode na tržištu je izmjenjivi umetak ventila, koji se može izvaditi i po potrebi očistiti. Također prednost je da se otvor u kućištu može koristiti za čišćenje odvodne cijevi.

MTO d.o.o.
MTO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi