Ceramico by Stilker Store – najbolje inspiracije za uređenje doma!


Keramičke pločice odavno nemaju namjenu prikrivanja samo poda ili zidova jer njihovi inovativni materijali, teksture i veličine pronalaze primjenu u svemu: od kupaonica i prostorija u cijelom stanu do eksterijera, pa čak i fasadnih površina.

Dakle, umjesto raznih podloga, pločice su postale multifunkcionalni ultimativni ukras naše svakodnevice. Od minijaturnih pločica do iznimno velikih dimenzija, bez obzira na to imitiraju li drvo, mramor, beton, kamen ili druge materijale, pločice 'žive' svuda oko nas - od svih prostorija u interijerima do eksterijera: bilo da se radi o balkonima i terasama, bazenima i pločnicima u vrtu ili industrijskim postrojenjima i poslovnim prostorima! Pločice sve više zamjenjuju druge materijale u interijerima jer jamče dugotrajnost, inovativne teksture i dezene, a ujedno su i antistresori jer opuštaju sva naša osjetila!

Upravo o keramici, ali i sanitarijama i kupaonskom namještaju, radijatorima i  govori i luksuzni časopis Ceramico u izdanju renomiranog ateljea keramike Stilker Store. On govori o keramici na drugačiji, originalan i kreativan način, po čemu je poznat i Stilker Store, tvrtka koja s entuzijazmom razvija friendly concept prema ljudima, kupcima i poslovnim partnerima gradeći pritom vlastiti identitet i istaknuto mjesto na tržištu keramike.

Kao atelje keramike s dugogodišnjim iskustvom nastoji njegovati izravniju komunikaciju, uz slušanje i uvažavanje želja i mogućnosti svojih kupaca, a brojni veliki i manji projekti dokaz su kvalitete i pouzdanosti. 

Zato će, listajući stranice časopisa Ceramico by Stilker Store, brojne inspiracije podjednako pronaći i dizajneri i projektanti kao i svi koji traže jedinstvene ideje za uređenje interijera i eksterijera!

STILKER STORE d.o.o.
STILKER STORE d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi