Boris Šiljeg – ˝Deja vu˝, novo, a već viđeno


Vjerojatno se sjećate Borisa Šiljega, našeg uspješnog kolege, ali i uspješnog ribolovca s kojim smo prošle godine odradili intervju u kojem nam je otkrio više o ribolovu kao sportskoj disciplini, ali i njegovim sportskim uspjesima.

Naime, Boris već 7 godina s ponosom nosi dres Hrvatske reprezentacije, trostruki je nositelj naslova prvaka Hrvatske, osvojio je više od 15 Spin Kupova, kako domaćih, tako i međunarodnih natjecanja, a prije desetak dana, Boris je s Hrvatskom reprezentacijom na Trout Union Cupu u Bugraskoj, najjačem pastrvskom kupu na svijetu, osvojio broncu.

Ovo nije prva bronca našeg Borisa i reprezentacije osvojena u Bugarskoj, na jednom od velikih svjetskih natjecanja. Mogli bi reći da je riječ o „deja vu" iskustvu, novom, a već viđenom, jer povijest osvajanja bronci na velikim svjetskim natjecanjima se ponovila, budući da je naš kolega i 2014., u dresu Hrvatske reprezentacije, također kući odnio broncu.

Tvrtka Knauf je oduvijek podupirala svoje zaposlenike u njihovim sportskim aktivnostima i imala razumijevanja za uspješne individualce poput Borisa. Stoga, Boris, iskrene čestitke, što više ovakvih „deja vu" iskustava i puno uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri žele ti kolege i Knauf!

KNAUF d.o.o.
KNAUF d.o.o.
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi