BENITO URBAN - lider u globalnoj industriji urbane opreme, rasvjete te igrališta i sportske opreme


BENITO URBAN nasljednik je stoljetnog poslovanja strojnog lijevanja i kovanja koji ih je pretvorio u lidera u globalnoj industriji urbane opreme, s prodajom u više od 50 zemalja, te profesionalnim i posvećenim timom i resursima koji osiguravaju rastuću globalnu prisutnost.

BENITO URBAN upravlja cijelim proizvodnim procesom: od dizajna proizvoda do proizvodnje, distribucije i prodaje. Kompanija nudi četiri asortimana proizvoda, uključujući uličnu rasvjetu, urbanu opremu, te dječija igrališta i sportsku opremu s više od 6000 proizvoda. Posvećuje posebnu pažnju na kvalitetu, dizajn i inovacije.

U pogledu kvalitete, certifikat ISO 9001 dodijeljen 2001. godine praćen je specifičnim homologacijama, kvalitetom i tehničkim certifikatima za svaki pojedini proizvod i to u nekoliko zemalja. Što se tiče dizajna i razvoja proizvoda, BENITO URBAN je registrirao više od 500 patenata i neprestano se usredotočuje na inovaciju svojih proizvoda, materijala i dizajna koji uvijek zadovoljavaju najnovije trendove i prilagođavaju svoje proizvode kako bi zadovoljili specifične potrebe i ponašanja krajnjih korisnika – kupaca.

U tu svrhu, BENITO URBAN surađuje s istaknutim arhitektima i dizajnerima kao što su Rafael Moneo i Juan Navarro Baldeweg. Uz poslovnu misiju, također je uključen u projekte humanitarnog i socijalnog karaktera, kao i podupiranje atletskih i kulturnih inicijativa.

GRADATIN d.o.o.
GRADATIN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske, BIH, Srbije, Makedonije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi