Bazeni za individualne objekte, apartmanska naselja ili javne bazenske komplekse


Od najmanjeg do jaaaako velikog

Ako Vas zanimaju bazeni uz individualne objekte, apartmanska naselja ili javne bazenske komplekse, bazenska tehnika, krovovi i sve aktivnosti vezane uz bazene, dostupni su Vam stručnjaci poduzeća EMA s više od 25 godina iskustva.

Ključni stupovi našeg poslovanja su: inovativna rješenja, kvaliteta, dobra cijena i korak s vremenom. Već Vas u uvodu pozivamo na www.ema-bazeni.com.hr, gdje možete pronaći i naše kontakte.

Puno zabave u najmanjem vrtu ili na terasi

U našoj ponudi osigurali smo bazen primjeren i za jako malena dvorišta!

Za zelene površine, kao što su one u dvorištima, rješenje je kvalitetni karbonsko-keramički bazen Briliant 66, koji zahtijeva minimalne radove, omogućuje udobnost, koju nude veliki bazeni. Masažne mlaznice, udobna sjedala, protustruja za plivanje i doživotno jamstvo. Bazen se ugrađuje u zemlju, bez betonske ploče i zahtjevnih građevinskih radova.

Čak i ako je vaše dvorište maleno, možemo ga promijeniti u Vašu "domaću" obalu! Kliknite www.ema-bazeni.com.hr ili nas nazovite – odgovorit ćemo na Vaša pitanja.

Novi modeli

AQUA NOVA 53

Veliki bazen zbog dobro dizajniranog oblika nudi lagani pristup vodi, plivaće užitke po cijeloj dužini bazena i dovoljno prostora za montažu dodatne opreme, kao što je protustruja za plivanje ili masažne mlaznice. Predstavlja najbolji kvalitetni odabir za jako malene zelene površine i već je postao mezimac vlasnika lijepih kuća.
  • Dimenzije: 5,30 m x 3,20 m x 1,50 m

AQUA NOVA 77

Zabava za obitelj i prijatelje, dužina za plivanje za zahtjevnije korisnike i optimalni raspored razlozi su zbog kojih baš taj model privlači interes naših kupaca. Bez obzira na manju širinu (u usporedbi s nekim konkurentnijim modelima) omiljen je kalup jer jednostrane stepenice ostavljaju dovoljno prostora za iskorištavanje cijele dužine bazena.
  • Dimenzije: 7,75 m x 3,55 m x 1,50 m

XL-TRAINER 90

Njegovo ime odražava njegov karakter. Domaći poligon za trening plivanja omogućuje ozbiljniji sportski rad i zbog stepenica, koje su pomaknute na stranu i u sredini ostaje cijela dužina bazena za plivanje, a bazen možemo potkrijepiti još s protustruja za plivanje. Istovremeno usrećuje djecu željnu zabave, nudi neograničene užitke u društvu prijatelja ili rodbine i daje točku na i prekrasnoj okolici kuće.
  • Dimenzije: 9,06 m x 4,03 m x 1,50 m

Vodene atrakcije i dodatna oprema

Dodatna oprema bazena nije namijenjena samo za upotrebu i užitke, predstavlja i važan estetski moment. Bazen, kojega krasi vodeni slap, na lijepo uređenoj obali ima masivan i estetsko dovršen solarni tuš, a korisnicima i gostima je privlačniji od bazena bez dodataka. Ako dodamo još i elegantnu podvodnu rasvjetu, koja do izražaja dolazi tijekom noći, estetski efekt je veći.

Neke dodatke bazenu možemo i naknadno dodati, a posebno se ističe solatni tuš i vodeni slap. O većini je potrebno razmišljati već prije same ugradnje. Među estetskim dodacima na prvom mjestu su podvodna svjetla, među korisnim su protustruja za plivanje, masažne mlaznice i podni gejziri.

Svakako preporučujemo da prilikom projektiranja razmislite i o unikatnom sustavu za čišćenje, Vantage, koji jedini na tržištu omogućuje čišćenje bazena (većih komada smeća, kao što je npr. lišće).

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi