Autoplin pumpa za podzemne spremnike


EBSRAY PUMPE – R Serija Model RB10 za primjenu s UNP-om

EBSRAY MODEL RB10 REGENERATIVNA TURBINSKA PUMPA dizajnirana je i precizno izrađena za visokoprotočni/visokotlačni prijenos UNP-a, AUTOPLINA, PROPANA, BUTANA i DME – uglavnom iz podzemnih ili polu ukopanih spremnika.

Značajke:
  • Izravno spojen s 2.880 o/min ili 3.500 o / min tihi, bez vibracija
  • Ostale mogućnosti pogona: Vee remen, motor ili PTO niskog održavanja
  • Uravnotežena mehanička brtva – precizno obrubljena lica – odličan vijek trajanja
  • Leptir čahura – veća sigurnost – udovoljava API-j 610. Turbina prvog stupnja s niskim razinama NPSH.
  • Prirubnički priključak – jednostavan, siguran rad

Tipične usluge
  • Autoplin, prijevoz kamionom, aerosolna industrija, punjenje boca, kamiona i viljuškara, poljoprivredna industrija, pomorstvo, raspršivanje kolnika – do 4 crijeva, plamenici/ispiravača

Proizvođač: EBSRAY uključuje potopne, nadzemne pumpe, spremnike i deponijske pumpe, prestrujne ventile, ventile za uklanjanje pare i ventilirane nepropusne akustična kućišta.

Osigurana kvaliteta i izvedba
EBSRAY-ov ISO 9001 sustav kvalitete osigurava usklađenost s visokim standardima sigurnosti i kvalitete koje zahtijeva UNP industrija. Sve EBSRAY RB10 pumpe su hidrostatički testirane nakon sastavljanja.

Potom se testiraju na simuliranu radnu točku prije otpreme kako bi se zajamčila cjelovitost i rad crpke u skladu sa specifikacijama. Sve Ebsray UNP pumpe, pumpe i prestrujni ventili dizajnirani su i proizvedeni u Australiji i udovoljavaju zahtjevima australijskog standarda AS1596.

Izvedba

Tipična instalacija

Pumpanje UNP-a iz podzemnih spremnika zahtjeva izuzetno stroge i jedinstvene dizajnerske izvedbe i za pumpu i za sustav. RB10 crpka se oslanja na složene i fino uravnotežene termodinamičke principe u slučaju kada pumpa djeluje s tekućinom UNP-a tijekom stvarnog ciklusa pumpanja.

Mala razlika tlaka pare stvorila je trenutno UNP do pumpe – nadvladavajući statičke gubitke i trenja u sustavu za usisavanje (optimalan dizajn sustava je ključan i stručno osoblje tvrtke Ebsray može u potpunosti pomoći).

Prirodno, crpka mora biti tolerantna na rukovanje značajnim količinama pare bez održavanja i unutarnjih oštećenja i stvaranja buke/vibracija uz zadržavanje specificiranog protoka.

Pumpa EBSRAY RB10 ispunjava ove zahtjeve…

Dijelovi/materijal

SLADOVIĆ d.o.o.
SLADOVIĆ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija na području cijele Hrvatske te u sljedećim državama: Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Mađarska, Makedonija, Njemačka, Poljska, Slovenija, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi