Atika slivnici serije HL68 za ravne krovove, terase i balkone


Novi odvodi za atiku napravljeni su za napredni dizajn ravnih krovova, terasa i balkona. Osim visoke kvalitete, ove serije pokazuju i brojne mogućnosti kombinacija za izradu različitih vrsta konstrukcija ravnih krovova.

Prema vrsti hidroizolacijskog materijala, ovi odvodi su opremljeni s bitumenskom, PVC ili FPO prirubnicom. Dostupni su u obliku cjelovitih proizvoda (uklj. tablet + odvodna cijev) ili kao rezervni dijelovi, koji se kasnije mogu kombinirati (zasebno tablet i odvodna cijev).

Značajke/prednosti:
  • Sigurna veza između tableta i izlazne cijevi pomoću tvornički pripremljenih dvostrukih brtvi. Obujmica cijevi dodatno brine za naprednu sigurnost od mehaničkih naprezanja.
  • Odvodi za atiku s bitumenskom prirubnicom opremljeni su dodatnom pločicom od nehrđajućeg čelika, koja služi kao toplinska zaštita prilikom varenja izolacije.
  • Isto odvodno tijelo može se koristiti kao uobičajeni odvod (s hvatačem lišća HL068.1E) ili kao sigurnosni odvod (s hvatačem lišća HL068.1Safe).
  • U kombinaciji s terasnim odvodom (npr. HL5100T) ovi se odvodi mogu koristiti i za provođenje cijevi kroz atiku (DN75).
  • Drenažni elementi HL163 i HL164 mogu se spojiti na rezervne dijelove HL83 serije, nastavke HL37N, HL3000, HL85N (H), HL340N i odvodni prsten HL180. Uz ove varijacije, odvodnja se može vršiti sa svih razina (slojeva) konstrukcije.

Kontaktirajte nas na telefone g. Vjeko Zlački; 098/ 35 26 66; g. Krešimir Bogadi; 099/ 31 46 587 i dogovorite stručnu prezentaciju u našem izložbenom prostoru na adresi Selska 90b u Zagrebu.

Kontaktirajte nas na telefone g. Vjeko Zlački; 098/ 35 26 66; g. Krešimir Bogadi; 099/ 31 46 587 i dogovorite stručnu prezentaciju u našem izložbenom prostoru na adresi Selska 90b u Zagrebu.

MTO d.o.o.
MTO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi