AQUAPHON® A 150 - prvoklasni sustav za otkrivanje propuštanja vode


AQUAPHON® je prvoklasni sustav za otkrivanje propuštanja vode. Profesionalno lociranje i precizno označavanje propuštanja osigurano je A 150 prijemnikom, zajedno s dobro uspostavljenom mikrofonskom tehnologijom iz sustava AQUAPHON ® A 200, koji je bezbroj puta pokazao svoju vrijednost.

Povezan preko vrhunskih mikrofona i bežičnih slušalica, ovaj uređaj impresionira sa svojom briljantnom kvalitetom reprodukcije. Zaslon pruža podršku vizualizacijom buke za pouzdanu i diferenciranu procjenu.

Mali, lagan i praktičan, prijemnik osvaja korisnike svojim pametnim, kompaktnim dizajnom i maksimalnom udobnošću prilikom nošenja.

Zahvaljujući prilagodljivim filtrima i automatskom skeniranju frekvencije, frekvencijski rasponi mogu se pojedinačno prilagoditi korisnikovom sluhu, utjecati na smanjenje zvučnih smetnji i kvalitetu zvuka optimiziranu za pouzdanu procjenu propuštanja.

Prednosti AQUAPHON® A 150

  • Izuzetno kompaktno, lagano, praktično kućište opremljeno sigurnosnim kopčom za pojas – za praktično nošenje i maksimalnu slobodu kretanja
  • Visokokvalitetni piezo mikrofoni s frekvencijskim odzivima optimizirani posebno za detekciju propuštanja za pokrivanje svake aplikacije, osigurana jednostavna promjena
  • Automatsko skeniranje frekvencije i frekvencijski rasponi koji se mogu individualno prilagoditi korisnikovom sluhu radi manje smetnje zvuka i optimalnog odabira filtera
  • Dugi rokovi dostupnosti – bez potrebe za punjenjem – zahvaljujući tehnologiji punjivih baterija visokih performansi
  • Osvijetljeni zaslon s optimiziranim kutom nagiba i automatskim zaslonom (180 ° rotacija) za jednostavno očitavanje s prijemnika, bez obzira na položaj

SLADOVIĆ d.o.o.
SLADOVIĆ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija na području cijele Hrvatske te u sljedećim državama: Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Mađarska, Makedonija, Njemačka, Poljska, Slovenija, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi