AMBIENTA - 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije


AMBIENTA, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

Ambienta i ove godine predstavlja kvalitetan izlagački program potvrđujući status središnjeg poslovnog događaja drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje namještaja. Sa sadržajnim fokusom na unutarnjem uređenju, dizajnu i pratećoj industriji, sajam je odlično mjesto za inspiraciju u uređenju doma, redizajn postojećih prostora te za opremanje poslovnih objekata.

Ambienta je kroz godine postala utjecajno okupljalište značajnih profesionalaca iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja (proizvođača, stručnjaka, dizajnera, znanstvenika, poslovnih ljudi, krajnjih potrošača i specijaliziranih medija). Sudjelovanje na sajmu je prilika za izravni kontakt sa svim vodećim imenima branše. Na sajmu sudjeluje više od 140 izlagača i suizlagača iz 12 zemalja (iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Danske, Njemačke i Austrije.) koji će predstaviti razne vrste namještaja za stanovanje, poslovne prostore, hotele i ugostiteljske objekte, dizajnerski namještaj te proizvode i opremu za unutarnje i vanjsko uređenje.

Svoje sudjelovanje na sajmu potvrdili su među ostalima: INTERIJER COLOR, KAUCH DESIGN, STILLES, ERA GRUPA, ARBOLINE, BLUETAG, HRASTICO, RATTAN SEDIA, CONCEPT-S, CENTAR RASVJETE, TEPIH CENTAR, PEVEX, ALEDO NAMJEŠTAJ, WORKSHOP DREAMS, REGALERIJA, BLANCO, TVORNICA TEKSTILA TRGOVIŠĆE, TAPETARIJA FRANJIĆ, FITOM COMMERCE, MILY DIZAJN, TOP2FLOOR, INTERNORM PROZORI, CREATIVE-CABLES STORE, PORTA DIZAJN, CONCEPT-LINE, ZAGREB VRATA, VERTICAL GREENERY, ENTIA, DOMUS DECORUM, TABUSHI, MARIDA HOME i mnogi drugi.

Novosti iz drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje predstavit će se kroz zanimljive i komplementarne teme isprepletene u jednu zaokruženu priču o suvremenom stanovanju, dizajnu, arhitekturi kao i komplementarnom segmentu ugostiteljske i hotelske opreme: Namještaj i unutarnje uređenje, Design Zona, Građenje i opremanje, Art Fair i Horeca.

Pored izlagačkog segmenta i predstavljanja noviteta, moći ćete uživati u cjelovitom stručnom i edukativnom programu. Očekuje vas dvodnevna konferencija Hrvatske komore arhitekata „Standard i cijena arhitektonskih usluga“ kao i predavanje stručnjaka Energetskog instituta Hrvoje Požar na aktualnu temu "Učinkovito korištenje energije u kućanstvu" kao i predstavljanje aplikacije "Provjera učinkovitosti uređaja“ pomoću koje građani mogu odabrati učinkoviti uređaj kao i stručni skup Hrvatskog planinarskog saveza na temu Gradnja u planinama.

Mjesto više traži se za konferenciju „Build your business“, Udruge Glas poduzetnika, a koja za cilj ima informiranje poduzetnika iz graditeljstva, arhitekture, uređenja interijera i eksterijera te studenata i budućih poduzetnika o načinima vođenja poslovanja, protupotresnim sustavima gradnje, vještinama pregovaranja, kao i marketingu i odnosima s klijentima. Partner sajma Talijansko hrvatska gospodarska komora organizira Okrugli stol "Čovjek u središtu projektiranja" uz prisustvo tri renomirana talijanska arhitekta.

Partner sajma je Talijansko hrvatska gospodarska komora koja će između ostalog za vrijeme trajanja sajma organizirati i okrugli stol uz prisustvo renomiranih arhitekata.

Zadovoljstvo izlagača i posjetitelja sajmom AMBIENTA najbolje se može vidjeti u sljedećoj reportaži: 

I ove jeseni Aukcijska kuća Kontura ponudit će na prodaju čak 55 umjetničkih ostvarenja.

Ako tražite inspiraciju za uređenje ili redizajn vašeg doma, dolazak na Ambientu pruža odlične prilike i brojne pogodnosti i sajamske popuste. Posjetite nas u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma! Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 sati, a u nedjelju od 10.00 do 18.00 sati. Ulaz je slobodan.

Više informacija potražite na www.zv.hr i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.
Radujemo se susretu s vama!

Više fotografija pogledajte u galeriji.

Fotogalerija (7)

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi