3D Tiles sistem zidnih panela za dekoraciju interijera


Trodimenzionalni paneli na bazi kompozita od gipsa ojačanog vlaknima.
3D Tiles sistem zidnih panela na bazi kompozita od visokokvalitetnog gipsa ojačanog vlaknima i olakšanog laganim agregatom oslobađa vašu kreativnost uređivanja zidnih površina u treću dimenziju. Preporučuje se za oblaganje interijera privatnih kuća, kafića i restorana, poslovnih zgrada, hotela i trgovačkih centara.

3D Tiles system panela je savršeno rješenje za dekoraciju interijera. Naši dizajni će obogatiti i podići kvalitetu svakog interijera, a svakim danom u suradnji sa dizajnerima izbor novih modela je sve veći. Budući da se paneli nakon instalacije bojaju zidnim bojama, na korisniku je da izabere nijansu koja mu najviše odgovara za interijer, a izbor je praktički neograničen.

Naši jedinstveni paneli originalnog dizajna su napravljeni od prirodnih materijala i 100% su ekološki. Instalacija je olakšana jednostavnim sistemom utora i pera na bočnim stranama panela te su tako ljudske pogreške prilikom instalacije znatno umanjene. Budući da se fuge između panela popunjavaju filerom te se nakon toga cijeli zid boja dobiva se jedinstveni monolitni dizajn bez prekidanja pojedinačnih elemenata fugama kao u slučaju keramike ili kamena.

Fotogalerija (7)

BOSTON d.o.o.
BOSTON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i ugradnja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi