10 dobrih razloga zašto odabrati PREFA krov


Planirate ugradnju ili obnovu krova i niste sigurni koje rješenje odabrati? S Prefa krovnim proizvodima možete biti sigurni da će vaša kuća biti potpuno zaštićena.

Prefa krovni sustavi od aluminija pogodni su za sanacije, kao i za gradnju novih objekata. Mogu izdržati jak snijeg, oluje i snažno nevrijeme, imaju dugi vijek trajanja, elegantnog su izgleda, aluminij ima savršenu mogućnost oblikovanja…

Donosimo top 10 razloga zašto da odaberete upravo Prefa krov!

1. OTPORAN NA OLUJU!

Svaka pojedinačna PREFA aluminijska krovna ploča učvršćena je tako da se odupre olujnom nevremenu. Ovisno o opterećenju uzrokovanim vjetrom može se povisiti broj pričvršćenja, te prikladno prilagoditi način pričvršćenja (spoj čavlima ili vijcima).

2. SIGURAN OD HRĐE!

PREFA krov izrađen je od aluminija i stoga ne može zahrđati. Naime, aluminij stvara prirodni zaštitni sloj koji se u slučaju oštećenja ponovno zatvara sam od sebe.

3. OTPORAN NA LOMOVE!

Zahvaljujući izuzetno dobrim osobinama i otpornosti materijala – aluminija, PREFA krov ne puca čak ni u najtežim vremenskim uvjetima. Čak ni visoka opterećenja snijegom, velike razlike u temperaturi ili ekstremni vremenski uvjeti ne predstavljaju nikakav problem.

4. LAGAN!

PREFA aluminijski krov teži 1/10 od uobičajenog krova. Na krovište uobičajene obiteljske kuće zato djeluje do deset tona lakši teret! Lakoća aluminija ima i pozitivan učinak na transport i na napredak gradnje.

5. LIJEP!

PREFA aluminijski krov koristi se za modernu i suvremenu arhitekturu. Njegova posebnost je u neograničenoj mogućnosti oblikovanja – možete birati iz velikog broja oblika, boja, uzoraka polaganja, površina.

6. POVRŠINA S POSTOJANOM BOJOM!

Plastifikacija je elastična te dugotrajno temperaturno i vremenski postojana. S Prefom vaša omiljena boja ostaje kakva je!

7. OPTIMALAN ZA SANACIJU!

Zahvaljujući maloj težini mogu se smanjiti veliki troškovi potkonstrukcije. Za razliku od nekih drugih sustava, kod aluminijskog krova nisu više potrebna dodatna pojačanja.

8. CJELOKUPNA USLUGA!

PREFA kompletni sustavi omogućuju optimalno usklađivanje krova, žljebova, fasade i solarnih komponenata.

9. EKOLOŠKI PRIHVATLJIVI!

Aluminij se može u potpunosti reciklirati i to bez gubitka kvalitete. Velika prednost je u tome što je za proizvodnju sekundarnog aluminija potrebno 95 % manje utroška energije nego za proizvodnju primarnog aluminija

10. 40-GODIŠNJE JAMSTVO

Prefa pruža 40-godišnje jamstvo na boju i materijal. Savršeno ste osigurani protiv loma, korozije (hrđe), oštećenja pod utjecajem mraza, odlamanja i stvaranja mjehura.

PREFA Aluminiumprodukte Ges.m.b.H.
PREFA Aluminiumprodukte Ges.m.b.H.
Internet adresa

Dostava na području cijele Hrvatske. Za ostale zemlje po dogovoru.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi