Planirate renovaciju i uređenje kupaonice? U ovom projektu renovacije pobliže ćemo vas upoznati s osnovnom idejom dizajna i funkcionalnosti kupaonice te zašto su odabrani određeni kupaonski elementi i namještaj. Sve je bitno za savršeni dojam!

Kupaonski namještaj i umivaonik zaokružili su uređenje kupaonice

Kupaonski namještaj izuzetno je bitna stavka koja mora zadovoljiti i funkcionalne i estetske aspekte. Drveni elementi odabrani su kako bi prostor dobio dodatnu dubinu, toplinu i dinamiku.

Više

Miješalica i tuš koji plijene pažnju predivnom nijansom iz GROHE asortimana

Pročitajte više o miješalici za umivaonik, podžbuknom tuš sustavu te prednostima GROHE proizvoda i njihovog koncepta kupaonice. 

Više

Isperite svoj WC s elektroničkom tipkom Geberit Sigma80

Investitori su odlučili odabrati model tipke Geberit Sigma80 jer prednosti su, osim fenomenalne moderne vizure, raznolike i praktične. Tipka je super higijenska i jednostavna za čišćenje...

Više

Detalji koji mijenjaju izgled kupaonice

Detalji bez kojih nema nijedne funkcionalne kupaonice zasigurno su kukice, držači za ručnik i WC papir te četka za WC. Sva galanterija izabrana je iz GROHE linije Selection.

Više

Geberit AcquaClean Sela WC tuš uređaj ima sve

Zbog uštede prostora, suvremenog dizajna, štedljivosti te raznolikih mogućnosti koje nudi, odabir je pao na Geberit AquaClean Sela tuš WC, koja je puno više od obične, klasične školjke. Riječ je o pravom kupaonskom multitaskeru.

Više

Postavljanje keramičkih pločica

Predivne porculanske pločice Marca Corona 4D Chevron Deep Blue Mat daju moderan izgled i definitivno određuju karakter kupaonice te se mogu savršeno kombinirati. U ovom slučaju, kombinirane su s bijelim pločicama u dizajnu mramora.

 

Više

Zamjena cijevi, ugradnja vodokotlića i zidnog tuš odvoda

Stara kupaonica kompletno je demontirana, pločice skinute i stare cijevi maknute. Pročitajte više o rješenjima: Geberit sustav cijevi za vodu FlowFit, ugradbeni Geberit vodokotlić...

Više