Zelena gradnja: Saint-Gobain za održivu svakodnevnicu


Tijekom Svjetskog tjedna zelene gradnje (24. – 30. rujna), vodećeg događaja u organizaciji Svjetskog vijeća za zelenu gradnju, Saint-Gobain je predstavio novu internetsku platformu Green Buildings posvećenu svim zainteresiranim stranama na području održive gradnje: arhitektima, dizajnerima, konzultantima i izvođačima radova. Cilj platforme je pomoći navedenima u procesu ostvarivanja međunarodnih certifikata kao što su BREEAM, LEED ili WELL, ali i certifikata specifičnih za određenu zemlju, primjerice kao u Švedskoj ili Španjolskoj.

Platforma predstavlja kriterije izdavanja certifikata na jednostavan i atraktivan način te pokazuje kako Saint-Gobainova rješenja mogu pomoći u ispunjavanju njihovih zahtjeva. Također, pruža dokumentaciju koja je potrebna za certifikaciju projekata, kao što su deklaracije o okolišu (EPD) ili akustične vrijednosti, što olakšava život profesionalcima i štedi njihovo vrijeme.

Ovaj alat pokazuje dugoročnu predanost Saint-Gobaina održivoj gradnji, utjelovljenoj u partnerstvu formiranom s Vijećem Svjetskog savjeta za zelenu gradnju u više od 35 lokalnih vijeća za zelenu gradnju od 2013. godine. Stručnjacima nudi konkurentnu prednost i pozicionira Saint-Gobain kao preferiranog partnera za zelenu gradnju.

O DRUŠTVU SAINT-GOBAIN
Društvo Saint-Gobain dizajnira, proizvodi i distribuira materijale i rješenja ključne za dobrobit svakoga od nas, kao i naše zajedničke budućnosti. Možete ih pronaći posvuda, u našem okruženju i svakodnevnom životu: u zgradama, prometu, infrastrukturi i mnogim primjenama u industriji. Pružaju udobnost, učinkovitost i sigurnost, istovremeno prihvaćajući izazove održive gradnje, učinkovitosti resursa i klimatskih promjena.

SAINT - GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI HRVATSKA d.o.o.
SAINT - GOBAIN GRAĐEVINSKI PROIZVODI HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi