Uredi svoj dom postaje Webgradnja Home


Vrijeme je za osvježenje! S ciljem napretka, boljeg povezivanja s korisnicima i prezentiranja kvalitetnijeg sadržaja portal Webgradnja.hr dočekao je rebranding! Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će novi dizajn biti moderan i vizualno privlačniji, a istodobno će pružiti jednostavnije i preglednije korištenje.

Uredi svoj dom postaje Webgradnja Home

I to nije sve! Facebook stranica Uredi svoj dom postaje Webgradnja Home. Uredi svoj dom oduvijek je dio Webgradnja obitelji, naš kreativni kutak. Dok se na portalu Webgradnja.hr nalazi puno različitih tema iz građevinskog sektora, Webgradnja Home posvećena je isključivo uređenju interijera, idejama za uređenje doma i dekoraciju doma. Zadržane su sve teme, baš kao i do sad kako smo radili pod imenom Uredi svoj dom.

I dalje vas očekuju rubrike kao što su dizajn interijera, uređenje eksterijera, renovacije, uradi sam projekti i dekor doma, ali u modernijem izdanju.

Vama najdraža Facebook stranica Uredi svoj dom, bez obzira na promjenu imena, i dalje ostaje omiljeno mjesto ideje i inspiracije za uređenje doma. Pronaći ćete ideje za uređenje svakog kuta svoje kuće ili stana, savjete ili ideje za uređenje terase ili balkona, kreativne projekte uređenja eksterijera, mnoštvo različitih dekoracija i originalnih uradi sam uradaka. Potrudit ćemo se ponuditi Vam još bolji sadržaj sa zanimljivijim temama i korisnim rješenjima za dom.

Nadamo se da će Vam Webgradnja Home biti izvor inspiracije!

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi