Uponor & More: program vjernosti za instalatere


Isključivo za Uponor instalatere – vi sakupljajte uBodove a mi ćemo vas nagraditi!

Naš europski program nagrađivanja kupaca, Uponor & More, sjajna je prilika za povezivanje s nama. Osim prilike za sakupljanjem nagrada i darova za svoju odanost proizvodima tvrtke Uponor, možete biti prvi koji će saznati o novim proizvodima, promocijama i inovacijama. Vi ste dali svoje povjerenje nama i našim proizvodima, a mi bismo se sada zahvalili vama!

Sakupljajte uBodove kada kupujete Uponor proizvode, a nakon toga zamijenite uBodove za nagrade iz širokog asortimana.

Pronađite svoje uBodove koji se nalaze na naljepnici na kutiji proizvoda

Da bismo smanjili količinu tiskanja kupona, kodove za mnoge naše proizvode možete pronaći izravno na naljepnici kutije. Također, uBodovima na naljepnici smo olakšali korištenje programa našim kupcima: više nema potrebe za traženjem bonova unutar paketa. Kada kupite naše proizvode, skenirajte svoje uBodove.

* Pogledajte video: Uponor&More program vjernosti za instalatere podnog grijanja i vode!

Kako biste dobili uBodove na svoj račun, i dalje ćete imati obje mogućnosti: Jednostavno skenirajte QR kôd s Uponor PRO App ili ručno unesite alfanumerički kôd u aplikaciju ili web stranicu. Uponor PRO aplikacija besplatna je za preuzimanje, a pružit će vam informacije o proizvodima, novostima, tehničke informacije, Uponor & More i još mnogo toga!

Pogledajte kratki video o Uponor & More programu vjernosti za instalatere

* Besplatno se pretplatite na Uponor YouTube kanal kako biste bili u tijeku s novitetima koje Uponor nudi instalaterima.

Pridružite se Uponor programu

1. Registrirajte se besplatno i nemojte propustiti više niti jedan uBod.

Kako biste se pridružili programu, najprije se registrirajte a koliko koji proizvodi nose uBodova i koje nagrade možete naručiti preuzmite s linka https://www.uponor.hr/UponorInternet/DirectDownload?did=8DBEC217298147A0ADA601F587B01C60.

2. Sakupljajte uBodove!
uBodovi su dostupni za mnoge ključne Uponor proizvode. Unesite jedinstveni kod na portalu Uponor & More i pratite stanje računa. Također, možete skenirati kôd putem aplikacije Uponor PRO App, dostupne na svim platformama pametnih telefona.

3. Izaberite nagrade
Najbolji dio programa Uponor & More je u odabir nagrade. Kada ste prikupili dovoljno uBodova jednostavno ih zamijenite za željenu nagradu. Uživajte!

Izvor: UPONOR

UPONOR
UPONOR
Internet adresa

Društvene mreže

Predstavljanje, promocija, trehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi