TiD-extra - generalni distributer i ovlašteni servis Milwaukee alata za Hrvatsku


TiD-extra je generalni distributer Milwaukee alata za teške uvjete rada u industriji i obrtništvu. Osnovani smo 1993. godine i sve do danas težimo unaprjeđenju proizvodnog procesa kupaca. Milwaukee je vodeći brend profesionalnog alata u svijetu pa tako i TiD-extra nudi inovativna i korisna rješenja kroz prodaju širokog asortimana proizvoda te podršku pri preciznom izboru traženog proizvoda od pravovremene isporuke do mjesta njegove primjene.

Milwaukee je američka tvrtka koja se bavi razvojem, proizvodnjom i distribucijom profesionalnih, visokokvalitetnih alata raznih namjena. Njihovi žični i bežični alati kao što su bušilice, stezači, račne, pile, razni pribor te sve vrste zaštitne opreme među najboljima su u svijetu.

Još od osnutka, glavni cilj Milwaukee branda je proizvodnja alata koji će po svemu odstupati, čije će inovacije promijeniti svijet i olakšati poslovanje milijunima. Milwaukee se ističe još jednom karakteristikom, temelj inovacija i razvoja baziraju na praćenju potreba i zahtjava profesionalnih korisnika.

U svom proizvodom asortimanu Milwaukee nudi širok izbor akumulatorskih i električnih alata, pribora i ručnih alata za profesionalne korisnike širom svijeta. Milwaukee alate možemo opisati kao kompaktne, snažne, izdržljive i dugotrajne alate koji nude inovativna rješenja s izuzetnom vrijednošću.

Uskoro otvaramo novi poslovni prostor, s još većim distributivnim skladištem, uredima i velikim showroomom u kojem ponosno izlažemo sve naše proizvode te ćemo vam ih rado predstaviti i demostrirati. Konstantnim ulaganjem neprestano rastemo, širimo se i težimo napretku. Predanost i edukacija naših djelatnika omogućuje nam neprestano uvođenje novih proizvoda čime našu uslugu želimo podići na još višu razinu kako bismo se što više približiti profesionalcima i olakšali im poslovanje.

Osim prodaje, TiD-extra također je i ovlašteni serviser Milwaukee alata. Naš servis nalazi se u Murskom Središću gdje će vam naši djelatnici svojim znanjem i iskustvom pomoći da vaši alati kvalitetno funkcioniraju godinama.

Baš kao i Milwaukee, TiD-extra posebnu pozornost pridaje akumulatorskim alatima i oslanja se na njihove prednosti. Odlučili smo iskoristiti inovativna rješenja koje Milwaukee nudi te korisnicima približiti akumulatorske alate koji u potpunosti zamjenjuju one žične, a uz to nude i brojne druge prednosti kao što su mobilnost, male dimenzije, praktičnost, sigurnost i mala masa. 

Našim korisnicima omogućavamo korištenje najnaprednijih tehnologija i novih rješenja koja čine razliku. Vjerujemo da smo u našem dosadašnjem poslovanju uspjeli istaknuti premium kvalitetu, jer slogan pod kojim Milwaukee proizvodi alate - Nothing but heavy duty - jamči profesionalcima da će uz Milwaukee alat moći obaviti svaki posao.

Iako je Milwaukee u današnje vrijeme prepoznat kao premium brend akumulatorskog alata, želimo kupcima predočiti da Milwaukee osim toga proizvodi i ručni alat, pribor te opremu vrhunske kvalitete. Rješenja koje nudimo profesionalcima ne odnose se samo na korištenje alata, već cjelokupnu organizaciju posla.

Osim prodaje i profesionalnih konzultacija i prijedloga kod kupnje, svim kupcima osigurali smo cjelokupnu servisnu podršku putem našeg servisa certificiranog od strane proizvođača. Cilj nam je za svakog kupca odraditi visokokvalitetni servis u što kraćem vremenu od samo nekoliko sati.

Nudimo vam pomoć pri preciznom izboru traženog proizvoda te optimizaciji troškova i kvalitete odabirom samog proizvoda.

Svakodnevno nas možete potražiti na adresi Slatine 6, Mursko Središće od 7:30 do 15:30 sati. Za više informacija posjetite web stranicu www.tid-extra.hr 

TiD-extra d.o.o.
TiD-extra d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi