TECElux - WC terminal sada i u crnoj izvedbi


Potpuno nov osjećaj kupaonice

Dizajn u bijelom – od sada i u crnoj izvedbi

TECElux je novo standardno rješenje za ugradbeni vodokotlić. Dizajnerski usavršen WC-terminal pored integriranih funkcija, kao što je podešavanje po visini, zračni filter ili elektronska aktivacija putem dodira, također je kompatibilna s većinom modela keramike za WC, a pogodan je i za ugradnju tuš-WCa. Dvodijelna staklena ploča sada je dostupna i u crnoj boji – čime su uvelike proširene mogućnosti uređenja kupaonice.

WC platforma koja zadovoljava sve sadašnje i buduće potrebe korisnika, a vrlo je jednostavna za korištenje bez prevelikih adaptacija – to je TECElux. WC terminal koji misli unaprijed: iza neupadljive, dvodijelne staklene ploče, skriva se veliko revizijsko okno. Ovdje su smještene sve funkcije. U gornju staklenu ploču integrirane su aktivacijske tipke, a u donjoj se nalaze normirani priključci za WC keramiku.

Do sada je TECE u ponudi imao dizajnersku staklenu ploču u bijeloj izvedbi. Od sada je TECElux dostupan i u elegantnoj crnoj izvedbi. Time se za projektante kupaonica otvaraju nove mogućnosti uređenja. Nitko ne mora biti uskraćen za prednosti WC-terminala – bez obzira o kakvim se dizajnerskim zahtjevima radi. To vrijedi za privatne sanitarne prostorije kao i za visokovrijednu stanogradnju i hotelijerstvo.

Dopunom asortimana crnom staklenom pločom, TECE podiže mjernu ljestvicu u zahtjevima dizajna. Moderna funkcija i optimalno oblikovanje kod TECElux-a se međusobno ne isključuju nego tvore savršenu simbiozu usmjernu prema budućnosti. Odgovarajući proizvod za estetske zahtjeve – prikladan za arhitekte, neskroman kao i dodatan vrhunac u prostoriji.

Izvor: TECE d.o.o.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi