Ponosni smo na naša inovativna rješenja u proizvodnji lakših, ekonomičnijih i sigurnijih vozila. U nastavku pročitajte više informacija o dostupnim proizvodima na našem tržištu.

Sika PowerCure DISPENSER & Elite

Profesionalni pištolj za aplikaciju PowerCure ljepila za auto-stakla. Ergonomski dizajniran u suradnji sa stručnjacima za zamjenu auto-stakala. Zahvaljujući aktivnom mikseru komponente ljepila su savršeno zamiješane u idealnom omjeru.

Sika SCP Gun & CW gun

Pneumatski pištolj za SikaGard-6440 i 6470 proizvode za zaštitu podvozja. Vrlo jednostavan pištolj za rukovanje visokih performansi za dugi vijek trajanja. Saznaj više (PDF,270 kB)

Sika MRP Ultrasoft

Vrlo lagani poliesterski dvokomponentni autokit za završnu obradu prije bojanja, lagano se obrađuje i brusi te ne zahtjeva dodatno nanošenje "šprickita". Ne upija boju. Saznaj više (PDF,104 kB)

SikaPower-4720

Ljepilo visoke čvrstoće za lijepljenje panela koja su izložena visokim dinamičkim opterečenjima, za brzo i čisto spajanje (npr. vrata, krovni panel na karoseriju). Izvrsno prijanja na različite materijale (čelik, aluminij, stakloplastika itd.). Koristi se umjesto točkastog zavarivanja. Saznaj više (PDF, 856 kB)

Sika Primer-207

Višenamjenski predpremaz i sredstvo za aktivaciju (2 u 1 artikl) prije nanošenja Sika ljepila za auto-stakla. Saznaj više (PDF, 95 kB))

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi