Sajam Design District u Rovinju – poslovna prilika za proizvođače namještaja i proizvoda za uređenje interijera i eksterijera turističkih objekata


U studenom ove godine Rovinj će tradicionalno ugostiti profesionalce iz svijeta graditeljstva i uređenje interijera i eksterijera na sajmu Design District. Ova specijalizirana manifestacija jedinstveni je događaj koji okuplja vodeće ponuđače namještaja, podova, vrata, prozora, tekstila i HoReCa programa. Sajam je poslovno događanje  namijenjeno  arhitektima, dizajnerima interijera i investitorima te nudi jedinstvenu priliku za predstavljanje najnovijih proizvoda i usluga.

Prema procjenama, hrvatski turizam raste po stopi od 5% godišnje, a očekuje se da će investicije u ovu industriju do 2025. godine doseći rekordne iznose. Design District je platforma na kojoj ponuđači mogu direktno prezentirati svoje proizvode ključnoj publici i ostvariti važne poslovne kontakte.

U eri digitalizacije treba iskoristiti svaku moguću priliku osobnog susreta s potencijalnim ili postojećim klijentima. Design District je upravo takav festival doživljaja – pruža jedinstvenu priliku da posjetitelji izravno isprobaju proizvode, osjete kvalitetu materijala i provjere funkcionalnost.

Kao izlagač, imat ćete priliku stupiti u kontakt s ključnim igračima u industriji, predstaviti svoje proizvode i usluge te sklopiti nove poslovne ugovore. Tijekom tri dana sajma, izlagači mogu koristiti mogućnosti interaktivne demostracije uživo kako bi posjetiteljima omogućili detaljan prikaz funkcionalnosti i prednosti svojih proizvoda i usluga. Preporuča se korištenje videa i simulacije kako bi se dodatno zaniteresirali i angažirali posjetitelji te im omogućilo da dožive proizvode na novi način, prilagođen ciljnim skupinama koje posjećuju sajam: arhitektima, dizajnerima interijera i investitorima u turistički sektor.

Stoga je poruka: ne propustite ovu jedinstvenu priliku za poslovni rast i razvoj! Prijavite se i osigurajte svoje mjesto među vodećim imenima u industriji uređenja interijera.

Fotogalerija (6)

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi