ROCKWOOL i ženski odbojkaški klub ROCKWOOL iz Rovinja svečano obilježili nastavak suradnjeStoje s lijeva nadesno: Samuel Benussi trener ,Nensi Runko , Aldo Krelja predsjednik kluba, Aleks Fonović, i Anđelka Toto-Ormuž, ROCKWOOL Adriatic, Eufemia Benussi Krelja trenerica , i igračice: Zara Babajko , Lu Brajnović , Sanja Rikanović , Marlen Prenc , Marta Posedel i Eleana Erman

Potpisivanjem ugovora ženski odbojkaški klub iz Rovinja ŽOK CPF ROCKWOOL i tvrtka ROCKWOOL Adriatic d.o.o. službeno su obilježili nastavak suradnje tijekom još jedne natjecateljske sezone.

„Zahvaljujemo tvrtki ROCKWOOL što treću godinu zaredom prati naš klub. Drago nam je da naš generalni sponzor prepoznaje napore koje ulažemo u razvoj mladih naraštaja," rekao je Samuel Benussi, trener prvoligašica iz Rovinja. Osvrnuo se na proteklu i ovu natjecateljsku sezonu: 'Prošlu smo sezonu završili na 8. mjestu. Ove smo godine krenuli s novim ciklusom razvoja i ubacili smo 4 mlađe kadetkinje u prvu postavu što znači da smo potpuno pomladili ekipu. Cilj nam je ostanak u A1 ligi, uz malo sreće i puno zdravlja kao i uz potporu Rockwoola, nadamo se da ćemo to i ostvariti."

Predsjednik kluba Aldo Krelja je napomenuo „Ženska odbojka u Rovinju ima lijepu i sigurnu budućnost. U klubu trenira više od 120 članica, od škole odbojke, mini odbojkašica, djevojčica, mlađih kadetkinja, kadetkinja, juniorki i seniorki i svima ovo sponzorstvo puno znači."

Aleks Fonović, direktor tvornice tom je prigodom naglasio „Jako smo ponosni što naša firma kontinuirano bilježi poslovni rast. Mi kao veliki pokretač gospodarskih aktivnosti i jedan od najvećih izvoznika u Hrvatskoj već godinama smo prepoznati kao pouzdan partner koji radi na dobrobit zajednice. Temelj svakog pa tako i našeg uspjeha su ljudi. Upravo zbog toga se nadamo da će se pobjednički duh i upornost naše firme i kluba koji nosi naše ime međusobno nadopunjavati."

Anđelka Toto-Ormuž prilikom potpisivanja izjavila je: 'Vjerujemo u ovaj klub, u njegovo vodstvo te u sve mlade igračice koje ulažu velike napore kako bi se borile rame uz rame s puno iskusnijima od sebe. Uvjereni smo da će njihov trud i napor dati rezultate, te da će se vizija kluba ostvariti. Drago nam je da im mi kao tvrtka možemo na tom putu pomoći. Posebno nam je drago da igračice koje su uglavnom učenice, pored što ostvaruju dobre sportske rezultate, važnost daju obrazovanju, gdje također postižu dobre rezultate.'

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi