Riješite problem dotrajalih spojeva u 5 minuta i vratite sjaj Vašoj kupaonici!


Imate dotrajale spojeve koji narušavaju izgled u Vašoj kupaonici, kuhinji? Nemate vremena za zamjenu silikona i želite brzo i efikasno rješenje?

Zamjena silikona težak je i naporan posao. Najprije je potrebno odstraniti stari silikon i očistiti fuge što obično zahtijeva stručnjaka i poseban alat. Sada možete zaboraviti na to!

Henkel je s posebnim silikonom Ceresit RE-NEW na tržište donio inovaciju koja nadahnjuje. Sada jednostavno i brzo osvježite izgled starih i dotrajalih silikonskih spojeva u kuhinji, kupaonici i ostalim sanitarnim čvorovima. Posao u potpunosti možete obaviti samostalno, bez dodatnih alata i ono što je najvažnije, bez prethodnog odstranjivanja silikona. Ceresit RE-NEW omogućava osvježenje izgleda spoja u samo jednom potezu, ispunjavanje pukotina na starom silikonu i sprečava razvoj plijesni!

Ceresit RE-NEW ima snagu da se bez odstranjivanja silikona dobiju novi, čisti i ponovno potpuno bijeli spojevi. Posao je vrlo jednostavan i za manje iskusne majstore te ne predstavlja nikakve probleme: tubu s aplikatorom postavite na spoj i ravnomjernim istiskanjem silikona iz tube prelazite po silikonu. Ukoliko je potrebno, tubu možete povući u suprotnom smjeru za dodatno zaglađivanje silikona. Tako svježe naneseni silikon je zaglađen i nema više problema s pukotinama i dotrajalim spojevima.

Ako niste zadovoljni rezultatom, nema problema. Dokle god je silikon još uvijek svjež, jednostavno ga obrišete krpom i vodom. Čim se spoj osuši, jednostavno krenite s nanošenjem silikona ispočetka! Jedna tuba je dovoljna za 5-7 m spojeva, što je više nego dovoljno za osvježavanje spojeva oko kade (preporučamo da prije upotrebe silikona Ceresit RE-NEW spojeve očistite univerzalnim čistačem Ceresit Stop Plijesni). Ceresit RE-NEW je idealno rješenje za svakoga, a osim toga štedi vrijeme i novac. A zahvaljujući formuli 3 u 1 prekriva i mrlje od plijesni, sprečava daljnji razvoj i nastanak nove!

Ceresit RE-NEW potražite kod Vašeg lokalnog distributera ili nazovite 01/ 60 08 222 za više informacija.

HENKEL CROATIA d.o.o.
HENKEL CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Dostava prema dogovoru s Vašim komercijalnim zastupnikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi