Proljetni radovi u kući sa hrvatskim proizvođačem kupaonske opreme Aquaestil plus


Proljeće je idealno vrijeme za radove u kući, a hrvatski proizvođač kupaonske opreme Aquaestil plus u svom asortimanu ima sve potrebno za moderno i kvalitetno uređenje kupaonice. Aquaestil plus ima 15-godišnje iskustvo u proizvodnji akrilnih kupaonskih kada, tuš kada, tuš kabina, paravana i kupaonskog namještaja najviše kvalitete, a zadovoljstvo kupaca, suradnja s vodećim europskim brandovima, kao i činjenica da većina prodaje otpada na izvoz na zahtjevna tržišta EU, najbolja su potvrda kvalitete proizvoda i dobrog rada ovog poduzeća.


Kupaonski namještaj Arwen

Ukoliko tražite akrilnu kupaonsku kadu, više od 50 ponuđenih pomno dizajniranih modela različitih oblika i dimenzija garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za Vašu kupaonicu. Aquaestil kupaonske kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila koji je ugodan na dodir, lako se čisti, nije podložan oštećenjima te ostaje savršeno sjajan godinama nakon kupnje. Većina kupaonskih kada dostupna je i u kombinaciji s različitim opcijama kao što su masažni sistemi, akrilne obloge te stakleni paravani koji Vašoj kupaonici pružaju dodatnu funkcionalnost i komfor.


Kupaonski namještaj Grande

Tuš kade više nisu rezervirane kao rješenje samo za manje kupaonske prostore te se sve više ljudi odlučuje za tzv. "walk-in" koncept koji se sastoji od vrlo plitkih tuš kada i modernih staklenih paravana koje karakteriziraju čiste plohe i minimalna uporaba profila. Tuš kade poput Omege iz Aquaestil-ovog asortimana u kombinaciji s paravanima tipa Oasis ili Zenith oduševiti će Vas funkcionalnošću i kvalitetom izrade te stvoriti dojam svježine i prostornosti u kupaonici. Svi Aquaestil paravani izrađeni su od 6 mm kaljenog stakla, a kao dodatna opcija pruža se mogućnost nanošenja posebnog nanosa protiv kamenca koji je dugoročno rješenje za ovaj učestali problem.


Kupaonska kada Fi

Sve kupaonske kade i tuš kade Aquaestil imaju 10-godišnju garanciju. Osim kvalitetnih sanitarija, modernu kupaonicu definira i kupaonski namještaj koji mora biti prije svega funkcionalan, ali opet estetski kompatibilan s ostalim kupaonskim elementima. Nove linije kupaonskog namještaja iz Aquaestila; Grande, Corda, Arwen i Flora objedinjuju sve navedeno te Vam pružaju potpunu slobodu pri uređenju interijera zahvaljujući mnogobrojnim elementima koji se mogu međusobno kombinirati, a dostupni su u različitim bojama i efektima.


Plitka tuš kada Omega

Aquaestil-ovi proizvodi dostupni su u cijeloj Hrvatskoj zahvaljujući širokoj mreži distributera, a ažurna i stručna usluga servisa omogućuje Vam bezbrižno uživanje u kupaonici puno godina nakon kupnje.

Izvor: AQUAESTIL PLUS d.o.o.

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi