Prijavite se na besplatne ACO online edukacije


ACO online edukacijama dijelimo znanje i iskustvo naših stručnjaka koji su tijekom 20 godina iskustva izrazito upoznati s problematikom planiranja odvodnje u objektima i okolišu.

ACO vam omogućuje besplatne online edukacije koje možete pratiti s radnog mjesta ili od kuće. Webinari su osmišljeni kako bi vam pomogli u svladavanju izazova planiranja, ugradnje i održavanja. Na temelju vaših povratnih informacija, kontinuirano ćemo proširivati i osmišljavati nove edukacije.

Ovisno o odabranoj temi, naša predavanja namijenjena su projektantima odvodnje, nadzornim inženjerima, arhitektima ili izvođačima kako bi mogli kvalitetnije komunicirati s investitorima pri pronalaženju najboljih rješenja prilikom projektiranja i izvođenja objekata. Predavanja su ‘live’ kako bi vam po završetku edukacije pružili mogućnost otvorene komunikacije s predavačem i odgovaranje na postavljena pitanja.

U suradnji i dogovoru s Hrvatskom komorom inženjera građevinarstva, svi sudionici webinara ostvaruju pravo na 1 sat u sklopu Programa obveznog stručnog usavršavanja.

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi