Paint pourri - trajni osvježivač zraka


Provjetravate, stavljate mirisno voće, koristite sprejeve, ali ništa ne pomaže, mirisi su stalno prisutni! Konačno, stiglo je rješenje i za te probleme.

Paint pourri – osjećaj trajne svježine u prostoriji

Još jedna novost u ponudi na tržištu boja i lakova i uređenja interijera, kao i do sada DA&DA je lider u ponudi noviteta. POURRI je jedini proizvod ove vrste u svijetu. PAINT POURRI nije mirisna boja, to je osvježivač zraka koji se dodaje u boju i pruža dugotrajan i ugodan miris, te pomaže neutralizirati neugodne mirise.

PAINT POURRI uklanja neugodne mirise u razdoblju 6 – 12 mjeseci, idealan je za bilo koji prostor: podrumske prostore, kupaone, javne wc, sportske svlačionice, wellnes centre, frizerske i kozmetičke salone, hotele i stanove, dakle svugdje gdje treba pružiti ugodan i dugotrajan miris.

Što je Paint Pourri?

Paint pouri trajni osvježivač zraka pruža ugodan, dugotrajan miris i pomaže neutralizirati neugodne mirise (mirisi kućnih ljubimaca, duhanskog dima, vlage ili samo za osvježivanje prostora).

U optimalnim uvjetima Paint Pourri pruža ugodan miris i pomaže uklanjanju neugodnih mirisa u razdoblju od 6 do 12 mjeseci u malim prostorima te 4 do 6 mjeseci u velikim prostorima.

Koliko je intenzivan miris?

Paint Pourri je osmišljen da pruži ugodan, dugotrajan miris i da pomogne uklanjanju neugodnih mirisa, uključujući prirodni miris boje. Paint Pourri nije osmišljen za pružanje intenzivne arome međutim, shvaćamo da se željeni intenzitet mirisa razlikuje od potrošača do potrošača stoga ako želite intenzivniji miris, možete dodati više mirisa u boju.

Koje mirise pruža Paint Pourri?

Paint Pourri je trenutno dostupan u osam ugodnih mirisa: Tropical Winds, Simply Citrus, Ocean Breeze,Soft Vanilla, Wildflower, Airy Fresh, Lavander Breeze i Simply Clean. Uskoro miris cedra za korištenje u WC-ima, ladicama, drvenim kućicama i sl.

Utječe li Paint Pourri na svojstva boje?

Paint Pourri ne bi trebao utjecati na samu boju, kvalitetu i nanošenje boje. Predviđen je za upotrebu s Latex ili Latex Enamel bojama. Može se koristiti s s uljnim bojama za smanjivanje intenziteta mirisa boje, ali se ne preporuča korištenje s uljnim bojama za osvježivanje zraka.

Sve dodatne informacije o PAINT POURRI trajnom mirisu za Vaše prostorije dobit ćete od naših djelatnika u DA&DA trgovini. Mirise za boje možete naručiti iz bilo kojeg dijela Hrvatske, po uplati poslat ćemo na Vašu adresu (troškovi dostave HP o vašem trošku).

DA&DA d.o.o.
DA&DA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi