Novo zimsko izdanje magazina Hausbau (br.80) studeni/prosinac 2014.


Za kraj godine u zimskom izdanju magazina Hausbau br.80 pripremili smo mnoštvo sadržaja koji će vas "grijati" u ovim hladnim zimskim mjesecima i nadahnuti vas za sve graditeljske podvige u sljedećoj godini. Energetika i energetska učinkovitost je nešto o čemu se više samo ne priča, ona "živi" u novim projektima obiteljskih kuća. Zato prezentiramo 7 energetskih plus kuća koje proizvode električnu energiju uz pomoć fotonaponskih ćelija.

Skućena gradska zemljišta ili padine izazov su za buduće investitore, ali uz dobro planiranje u novom broju pročitajte kako maksimalno iskoristiti prostor za gradnju. Još jednom pročitajte o svim prednostima grijanja na drva i pelete. U savjetima za stanovanje donosimo ideje za stepeništa u interijeru. Za sve vas koji ste se odlučili na gradnju podruma pripremili smo članak što treba uzeti u obzir ovisno o namjeni podruma. Krajem rujna bili smo na međunarodnom sajmu keramičkih pločica i kupaonske opreme Cersaie 2014. u Bologni pa pogledaje koji su novi trendovi.

Svi naši stalni čitatelji znaju što ih čeka u prilogu EkoIn. Još izdvajamo reportaže energetski učinkovitih objekata koje smo posjetili i porazgovarali sa vlasnicima o njihovim iskustvima u gradnji. Obavezno štivo za buduće investitore.

Novi broj Hausbau br.80 potražite svim kioscima.

Izvor: MB IZDAVAŠTVO d.o.o.
www.idejezamene.com

PONOVO TRI d.o.o.
PONOVO TRI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi