Novi SEMMELROCK proizvodi za 2016. godinu


Novi program ploča i opločnika

Porculanska ploča AirPave MONARO

Informacije o proizvodu
Monaro ploče zahvaljujući svojoj finoj reljefnoj strukturi daju atraktivan akcent prostoru, a zbog udjela svjetlucavih čestica u završnoj obradi svakom zrakom svjetlosti na površini se stvara atraktivan svjetlucavi efekt.

Porculanska ploča AirPave PANAMA

Informacije o proizvodu
Čista elegancija za Vašu terasu. Panama ploče svojom decentnom reljefnom površinom osiguravaju osebujan osjećaj bez da se nameću u prvi plan.

Betonski opločnik Fuego antico

Informacije o proizvodu
Fuego antico može biti opločnik, zidni element, stepenica, vrtna gredica, cvjetnjak, ložište…. Njegov izgled podsjeća na antiknu opeku koja prostoru daje topao i šarmantan ugođaj Mediterana.

Betonski opločnik Asti – kombinirana forma

Informacije o proizvodu
Asti kombinirana forma idealan je opločnik kako za private tako i za javne površine bilo da kreirate jednobojne ili prošarane površine.

Betonske Asti natura ploče

Informacije o proizvodu
U svojoj jednostavnoj eleganciji prezentira se Asti Natura. Bezvremenski sivi tonovi stvaraju mirni cjelokupni dojam tako da njezina ekskluzivnost ostaje netaknuta. Kombinacijama različitih boja stvaraju se neobični efekti. Idealno se kombinira s Asti Colori pločama, koriste se za obrubljivanje ili za strukturno oblikovanje površina.

Betonske Asti colori ploče

Informacije o proizvodu
Moderno i izražajno. Individualan i moćan u dizajnu. Ove ploče očaravaju elegantnom kompozicijom izražajnih boja i daju novoj ploči Asti Colori jedinstvenu notu. Njezina ravna linija s ravnim rubovima podcrtava efektan izgled površine. Stvorite si posebnu atmosferu, daleko od uobičajne.

SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o.o.
SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala i vrtnim centrima na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi