Novi NEXE rasuti cement CEM II/B-S 42,5R


Kontinuirano ulaganje u razvoj tehnologije, praćenje svjetskih trendova cementne industrije i smjernica za dekarbonizaciju, uz iskusan i stručan tim inženjera i tehnologa, rezultirao je razvojem još jednog novog proizvoda – novog tipa cementa čija svojstva odgovaraju svim zahtjevima modernog graditeljstva.

CEM II/B-S 42,5R je portlandski cement s dodatkom zgure, razreda čvrstoće 42,5R s brzim prirastom ranih čvrstoća. Namijenjen pripravi betona i morta za široku primjenu, za sve građevinske radove koji se izvode u propisanim uvjetima gradnje za armirane i nearmirane betonske konstrukcije.

Optimalan omjer količine klinkera i zgure daje ovom cementu svojstva umjerenog razvoja topline hidratacije, osiguravanje traženih visokih početnih i završnih čvrstoća, vrijeme vezivanja koje omogućava optimalnu ugradnju i obradivost, dobru otpornost na umjereno agresivan okoliš.

Preporučuje se:

  • za gradnju cestovnih objekata (mostovi, tuneli, vijadukti...)
  • za proizvodnju transportnih i pumpanih betona
  • za proizvodnju gotovih betonski elemenata
  • za stanogradnju, poslovne, industrijske i obiteljske objekte gdje potpuno zadovoljava zahtjeve za sve betonske radove, izradu podloga i glazura, temelja i nosivih betonskih konstrukcija

Proizvod možete pronaći na našoj stranici na dolje priloženom linku:

https://www.nexe.hr/proizvodi/cement/cem-ii-b-s-425r/

NEXE CRIJEP
NEXE CRIJEP
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi