Novi broj Kuhinja i kupaonica (broj 35) proljeće 2014.


Kuhinje i kupaonice-Ideje za mene

Proljeće je pravo vrijeme za renoviranje, opremanje i dotjerivanje interijera. Ako upravo planirate nešto od navedenog svakako skoknite do najbližeg kioska po novi broj magazina "Kuhinje i kupaonice" (br.35). Pročitajte kako organizirati kuhinjski prostor u kojem će se odvijati kuhanje, druženje i objedovanje. Ukoliko ste se zaželjeli promjena u kuhinji ili tek krećete u uređenje kuhinjskog prostora zanimati će vas i Igra boja i materijala u kuhinji.

U temi Izazovi malih prostora donosimo niz dizajnerskih trikova kojima mali prostor možete učiniti prostranijim. Opremanje i renoviranje kupaonice nije nimalo lak zadatak, pa prije nego počnete uzmite u obzir neka osnovna pravila. Ako se pri renoviranju ili opremanju kupaonice odlučite za dašak Orijenta donosimo nekoliko ideja za koketiranje sa orijentalnim uređenjem. To nije sve-izdvajamo još temu Sudoperi i TehnoPlus u kojem predstavljamo zanimljive tehnologije u kućanskim aparatima.

Što je novo u hrvatskim trgovinama i po kojim cijenama provjerite u stalnim temama Izlog i Detalji za dom, a u prekrasnim interijerima uživajte u Galeriji interijera.

Izvor: MB IZDAVAŠTVO d.o.o.

PONOVO TRI d.o.o.
PONOVO TRI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi