Novi broj časopisa MAPEI SVIJET (br. 39) 2018.


Izašao je novi broj časopisa MAPEI SVIJET (br. 39)!

U prvom broju 2018. godine, između ostalog, govorimo o važnosti estriha za dugotrajnu kvalitetu završnih obloga. Bavimo se i aktualnom temom polaganja pločica velikog formata, te dajemo odgovor na pitanje koje je ljepilo odabrati za polaganje pločica.

Broj 39 donosi i brojne domaće reference uključujući i osvrt na radove na veličanstvenoj crkvi Sagrada Familia u Barceloni. Jedna od novosti iz proizvodnog programa Mapei je i linija Marine namijenjena brodskoj industriji.

O časopisu MAPEI SVIJET:
Revija Mapei Svijet izlazi 3 puta godišnje, u nakladi od 7.000 primjeraka i distribuira se diljem Hrvatske. Revija obrađuje različite teme: najzanimljivije građevinske projekte u kojima su korišteni Mapei proizvodi, stručne članke, norme u graditeljtvu i njihovu pravilnu primjenu, stručne sajmove, trenutne poslove i novosti na tržištu. Dotiče se svakog aspekta graditeljstva i obraća se stručnjacima u svim nivoima procesa izgradnje: arhitektima, inženjerima, nadzorima, keramičarima, proizvođačima, veletrgovcima, trgovačkim udruženjima, stručnim časopisima, reklamnim agencijama, bankama itd.

Svaka dva mjeseca 140.000 primjeraka revije Realta Mapei, tvrtke Mapei, tiska se i distribuira po Italiji i dugim zemljama Europe. Sa stalno dopunjenom listom primatelja od oko 130.000, Realta Mapei je primarni medij komunikacije tvrtke s graditeljstvom, te onima koji poznaju ili koriste Mapei proizvode. Talijansko izdanje dopunjeno je i izdanjem na englekom jeziku, Realta Mapei International, koje se izdaje četiri puta godišnje (u 50.000 primjeraka) i distribuira po cijelom svijetu.

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi