Nova unutarnja jedinica uniTOWER za aroTHERM


Nova unutarnja jedinica za aroTHERM uniTOWER VIH QW 190/1 E koristi se u kombinaciji s aroTHERM dizalicama topline i sadrži integrirani spremnik potrošne tople vode volumena 190 litara, prekretni ventil, dodatni električni grijač, ekspanzijsku posudu i upravljački modul (VWZ AI). Dostupne su dvije izvedbe uređaja uniTOWER: s ugrađenim izmjenjivačem glikol/voda i bez ugrađenog izmjenjivača (po potrebi moguće ugraditi modul s izmjenjivačem i optočnom crpkom grijanja ovisno o učinku dizalice topline).

uniTOWER je konstrukcijom vrlo sličan dobro poznatim kondenzacijskim uređajima ecoCOMPACT / auroCOMPACT i zahtijeva iznimno malo prostora za ugradnju. Kućište ima mogućnost razdvajanja na dva dijela čime je omogućen jednostavniji transport i montaža, a ovisno o zahtjevima sustava grijanja/hlađenja na poleđinu jedinice uniTOWER moguće je ugraditi dodatne elemente. Uskoro više na www.vaillant.hr

VAILLANT d.o.o.
VAILLANT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Maloprodajna distribucija proizvoda putem partnera u cijeloj Hrvatskoj (Žepoh - 01/ 65 52 113; Petrokov - 01/ 23 55 333)
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi