Milwaukee Heavy Duty Centar Čakovec


Milwaukee je u svijetu profesionalnih alata na globalnoj razini prepoznat kao premium brend. Profesionalnim korisnicima omogućujemo korištenje najnaprednijih tehnologija koje svakom profesionalcu pružaju nova rješenja koja čine razliku. Prepoznatljivog kompaktnog dizajna i vrhunskih odlika gdje snaga i trajnost nemaju kompromis.

Milwaukee proizvodi svoje alate u prepoznatljivoj crvenoj boji, opsežnog asortimana koji obuhvaća više od 600 različitih modela akumulatorskih i električnih alata, te ručnog alata i pribora koji se konstantno razvija, te danas prelazi brojku od 7000. PackOut sustav pohrane, organizacije i transporta za svakog profesionalca danas je naprosto neophodan, kao i zaštitna oprema koju Milwaukee razvija kako bi pružao najbolju zaštitu za svakog profesionalca.

Slogan pod kojim Milwaukee djeluje više od 100 godina Nothing but heavy duty jamči profesionalcima korištenje vrhunskog alata. Kojeg prije svega odlikuju snaga, izdržljivost i dugotrajnost koji pružaju inovativna rješenja s izuzetnom vrijednošću.

Od 2015. g. Milwaukee je sve snažnije prisutan na hrvatskom tržištu, putem generalnog distributera poduzeća TiD-extra d.o.o. i prodajne mreže partnera u skoro svim većim gradovima. Uvjereni da su u proteklom razdoblju njihovi korisnici mogli potvrditi premium kvalitetu Milwaukee proizvoda, kao i njihovu predanost u pronalaženju što kvalitetnije primjene.

Svim kupcima u distributivnoj mreži osigurali su cjelokupnu servisnu podršku putem centralog servisa za cijelu Hrvatsku. Servis je certificiran i licenciran od strane proizvođača te odgovara najvišim standardima dijagnostike i servisiranja.

Također, s ponosom ističu svoj novootvoreni veleprodajni centar u Čakovcu, Milwaukee Heavy Duty Centar, prvi HDC centar u Hrvatskoj i regiji. Svaki profesionalni korisnik može vidjeti, isprobati i kupiti kompletan Milwaukee asortiman.

Na usluzi su Vam pravi profesionalci po pitanju odabira svih vrsta akumulatroskog ili elektro alata, te cijelokupnog asortimana ručnog alata, pribora, zaštitne opreme, sustava pohrane, organizacije i transporta kako bi Vam pomogli pri preciznom izboru traženog proizvoda te optimizaciji troškova i kvalitete.

Kontaktirati ih možete putem telefona: 040/ 54 39 91 ili 040/ 54 45 42, putem e-maila info@tid-extra.hr te putem društvenih mreža, a preporuka je da ih svakako posjetite u Heavy duty Centru na adresi Globetka 6, Čakovec svakog radnog dana od 8-15h.

TiD-extra d.o.o.
TiD-extra d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi