Jesenska izdanja časopisa Hausbau i Kuhinje&kupaonice


Jesenska izdanja Hausbau (br.85) i Kuhinje&kupaonice (br.40) donose vam pregršt ideja, projekata i članaka o građenju i uređenju. U magazinu Hausbau pronađite ideju za svoj obiteljski projekt, rješenje za gradnju na zahtjevnim terenima, savjete o toplinskoj izolaciji te zidnom i podnom grijanju. U glavnoj temi pronađite inspiraciju u projektima ladanjskih i gradskih kuća. Stručni članci naših partnera informirati će vas o energetski učinkovitim sistemima za građenje i opremanje, a pročitajte što nam donosi revolucija u gradnji.

Kuhinje&kupaonice (br.40) odvest će vas u svijet ideja i trendova za uređenje interijera i dvije najvažnije prostorije svakog doma, kuhinje i kupaonice. Pročitajte o novitetima koje nam donose proizvođači malih i velikih kućanskih aparata, trendu u dizajnu koji kuhinjski namještaj vraća osnovama, opremanju i organizaciji male kupaonice, uštedi vodenih resursa, idejama za wellness u vlastitoj kupaonici, kupaonicama budućnosti. Pregledajte koji proizvodi su nam se svidjeli za uređenje doma i uživajte u još jednoj reportaži uređenja obiteljskog stana.

Potražite aktualna izdanja Hausbau (br.85) i Kuhinje&kupaonice (br.40) na kioscima ili naručite na pretplata@idejezamene.com

Pratite nas na društvenim mrežama

PONOVO TRI d.o.o.
PONOVO TRI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi