Izašao je Reta katalog s akcijama i popustima za prosinac


U Reta katalogu za prosinac potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik: „Osnovni alati koje svaka kuća treba imati."

U Hrvatskoj je sve popularniji segment „DIY" odnosno Do it yourself ili kako je kod nas ustalio naziv Sam svoj majstor. Biti sam svoj majstor nije uvijek jednostavno niti preporučljivo, ali je u svakom slučaju uvijek zanimljivo. U svijetu je DIY segment jako razvijen do razine da se neke kućne radione mogu uspoređivati s profesionalnim radionama a ljudi su iz hobija napravili ozbiljne male proizvodnje.

Neovisno o vašoj razini znanja pojedinih zanata i interesu o nekom od mnogih zanimljivih hobija svaka kuća bi trebala imati osnovni alat za minimalne popravke i zadatke koje ne iziskuju velike vještine a olakšat će vam svakodnevicu.

U prosincu potražite popuste na: lopate za snijeg, kape i jakne, sol za posipavanje, tekućine za staklo, asortiman za zavarivanje, univerzalno pletivo, stupove za vinograd, pocinčanu žicu, mase za fugiranje, mase za gletanje i izravnavanje, impregnacije, pur pjene, silikone te poroterm i ciglene blokove.

Reta katalog za prosinac možete prolistati online!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

RETA d.o.o.
RETA d.o.o.
Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi