Izašao je Reta katalog akcija i popusta za srpanj 2020.


Reta katalog za srpanj uz brojne akcije i popuste donosi i korisne savjete: „Karakteristike i prednosti pur pjene"

Pur pjena je jednokomponentna montažna pjena koja se koristi za montažu, izolaciju i ispunjavanje spojnih fuga između dovratnika i prozorskih okvira, oko klimatizacijskih otvora ili roletnih kućišta. Pur pjena se također može koristiti za izolaciju od zvuka, hladnoće ili propuha.

Sjajan materijal koji ako se pravilno koristi može uskočiti u pomoć kod raznih poslova u domu. Punog naziva Poliuretanska pjena ovaj građevinski materijal ima mnogo primjena i gotovo je neizostavan dio građevinske palete. Donosimo savjete i odgovore na sve kada je u pitanju pur pjena, kako se koristi, što izbjegavati i što učiniti kako bi nesmetano koristili pur pjenu u poslu!

U srpnju potražite popuste na: pur pjenu i opremu, univerzalno pletivo, bodljikavu i plastificiranu žicu, profile za keramiku, program odvodnje, građevinske oplate i pribor, sobna vrata i pokrove!

Reta katalog za srpanj možete prolistati online!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o..

RETA d.o.o.
RETA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi