Izašao je Reta katalog akcija i popusta za ožujak 2020.


U novom Reta katalogu za ožujak donosimo korisne savjete kako funkcionalno urediti male kupaone!

Kada se priča o uređenju i renovacijama, većina često zanemaruje kupaonice. Fokus se stavlja na dnevni boravak, kuhinju i slične prostore koji su „centri zbivanja" u domovima. Iako je užitak boraviti u lijepo uređenom dnevnom boravku ili kuhati u vrhunskoj kuhinji, kupaonica je prostor koji se svakodnevno koristi od strane svih ukućana. Tako često korišten prostor zaslužuje više volje i promišljanja prilikom uređenja. Uz malo truda i mašte kupaonica može postati jedan od ponosa doma i stajati uz bok vrhunskoj kuhinji ili dnevnom boravku.

U ožujku potražite popuste na: gumene čizme, električni Einhell ručni alat, građevinska kolica, škripce, pile, crijeva za vodu, Farmer pletivo, Omega vinogradske stupove, gipsanu žbuku, unutarnju žbuku, strojnu žbuku, Nivogrant, Knauf podne ploče, bodljikavu žicu, pocinčanu žicu i natezače.

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

RETA d.o.o.
RETA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi