Iskoristi priliku i osvoji Ceresit CN 94 - specijalni pretpremaz za kritične podloge!


Snaga Ceresit CN 94 STRONG CONTACT pretpremaza ne smije proći neopaženo, stoga se možeš sam u to uvjeriti potpuno besplatno!

U samo 3 koraka proizvod može biti tvoj! Potrebno je kliknuti ovdje, ispuniti tražene podatke i odgovoriti na vrlo važno pitanje: Kako ćeš iskoristiti Ceresit CN 94?

I to je to! Opusti se i strpljivo čekaj izvlačenje 6. rujna 2021. jer možda baš ti budeš jedan od 10 sretnih dobitnika koji će osvojiti Ceresit CN 94 STRONG CONTACT pakiranje od 1 litre. Neka i tvoja podloga bude ojačana! 

Više o proizvodu

Za naše majstore nudimo samo najbolje - ??????? ?? ?? specijalni je pretpremaz za pouzdano vezivanje ljepila ili mase za izravnavanje podova na keramičkim, kamenim i kritičnim podlogama. Namijenjen je za upojne i neupojne površine, ima snažnu moć vezivanja i visoku moć prianjanja, s efektom impregnacije, a može se koristiti i na starim oblogama s čvrstim ostacima ljepila ili slojevima boje.

Uz Ceresit CN 94 podloga je ojačana, a posao olakšan!

Potražite ga u svim bolje opremljenim radnjama građevinskog materijala! Saznajte više na ceresit.hr ili na novom Ceresit YouTube kanalu.

HENKEL CROATIA d.o.o.
HENKEL CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Dostava prema dogovoru s Vašim komercijalnim zastupnikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi