Inspiracija za jesenska preuređenja: Elgrad predstavio najnoviju kolekciju tehnološki inovativnih i dekorativnih materijala


Elgrad na sajmu "InDizajn – festival modernog doma"

18. rujna 2017. – Elgrad d.o.o., vodeća hrvatska tvrtka za prodaju i distribuciju pločastih materijala i okova za izradu namještaja po mjeri, uspješno je predstavila novu kolekciju jesenskih favorita na otvorenom četverodnevnom sajmu "InDizajn – festival modernog doma". Sajam utjecajne dizajnerice interijera Mirjane Mikulec okupio je više od 70 izlagača iz segmenta opremanja doma i uređenja interijera koja će brojnim posjetiteljima predstaviti svoje novitete na 5000m2 izložbenog prostora Arene Zagreb. Elgrad je na svom štandu potencijalnim kupcima predstavio više noviteta, od kojih izdvajamo Fenix NTM® – super mat nanotehnološki materijal, Laminam – keramičke ploče, kao i novu dekorativnu kolekciju vodećeg europskog proizvođača ploča, austrijske tvrtke Egger.


Ida Prester, Marija Abramović i Mladen Lovreković iz Elgrada

Mladen Lovreković, član uprave Elgrada za prodaju izjavio je sljedeće: „Ovogodišnje izdanje "InDizajn – festivala modernog doma" na mene je ostavilo vrlo pozitivan dojam iz više razloga. Prije svega mi je iznimno drago što smo sadašnjim i budućim zadovoljnim i vjernim kupcima mogli predstaviti novitete na koje smo jako ponosni i za koje sam uvjeren da će nam pomoći u zadržavanju vodeće tržišne pozicije. Osim toga odličan odazivi i brojni upiti zainteresiranih kupaca pokazuje nam da se tržište namještaja po mjeri i uređenja interijera probudilo što nas svakako ispunjava optimizmom i daje nam dodatni impuls za daljnje usavršavanje i rad na inovacijama" zaključio je Lovreković.


Mirjana Mikulec organizatorica Indizajn sajma s upravom tvrtke Elgrad

Elgrad je svoje ključne kupce i poslovne partnere okupio na gala večeri održanoj u zagrebačkom restoranu Gastro Globus, gdje su ključni akteri segmenta uređenja interijera u malo opuštenijoj atmosferi mogli raspraviti trendove u industriji te podijeliti optimizam zbog pokazatelja koji jasno pokazuju da se tržište oporavlja ubrzanim korakom. Da sve ne bi ostalo na poslu, brižni domaćini iz Elgrada svojim su uzvanicima pripremili bogat i sadržajan zabavno-glazbeni program.


Poslovni partneri tvrtke Elgrad

Što je novo u Elgrad ponudi?


Oštećenja na Fenix inovativnom materijalu mogu se popraviti peglanjem

Fenix NTM® je super mat nanotehnološki materijal inovativan koji je razvila Arpa Industriale, a koji kombinira elegantna estetska rješenja sa najsuvremenijim tehnološkim svojstvima. Vanjska površina FENIX NTM®-a obuhvaća upotrebu nanotehnologije i okarakterizirana je kao nova generacija akrilne smole koja je stvrdnuta i učvršćena pomoću snopova elektrona, čime se otvaraju novi pristupi u području dizajna interijera. Fenix NTM® je izrazito otporan na ogrebotine, abraziju, trljanje i suhu toplinu. Značajno je smanjen prihvat bakterija za površinu čime ona postaje higijenska i laka za održavanje. Također odbija tekućinu i plijesan. Zahvaljujući tome se može koristiti za horizontalne i vertikalne primjene u velikom rasponu tipičnih dizajna interijera, bilo za kućna ili poslovna tržišta: kuhinje, kupaonice, kuhinjske radne ploče, zidne obloge; za ugostiteljstvo, zdravstvene ustanove, i za izradu namještaj kao što su npr. stolovi, police za knjige, stolice, pregrade i slično.


Fenix inovacija

Saznajte više

Laminam – keramičke ploče

Laminam je revolucionarna ploča koja ne zanemaruje ekološke principe: prirodni sirovi materijali, održiva tehnologija, potpuno reciklirajući proizvodi u centru su Laminam zelene filozofije. Sve karakteristike i kromatska svojstva ploča su nepromjenjive, dizajnirane da se odupru učincima vremena u svim atmosferskim uvjetima. Sve to u kombinaciji sa visokom otpornošću na mehanička oštećenja, kemikalije i sredstva za čišćenje, ogrebotine, duboke abrazije i savijanje čine ih uistinu jedinstvenima. Površine se lako održavaju otporne na mrlje, smrzavanje, vlagu, vatru, plijesan i gljivice, na UV zrake i promjene u boji čime će zadovoljiti i najviše higijenske standarde. Dizajnirane su za svijet opremanja, kao horizontalne površine, od stolova do kuhinja i kupaonskih ploča, također se mogu koristiti i u eksterijerima, u građevini, za fasade i zidove.

Saznajte više

Egger – dekorativna kolekcija

Egger je početkom godine predstavio novu dekorativnu kolekciju, koju je i Elgrad vrlo uspješno uveo u svoju redovnu ponudu. Egger proizvode odlikuju teksture koje daju karakter i realizam. Kvaliteta, izdržljivost i mehanička svojstva je ono što je ostalo nepromijenjeno i neupitno. Površinska obrada vanjskog dekorativnog sloja, dizajn boja i struktura otkrivaju nove trendove u dizajnu interijera i neograničene mogućnosti kombiniranja. Završna obrada ploča kreće su u rasponu mat, polu-mat, pa sve do visokog sjaja, a korištene reprodukcije materijala uključuju kamen, keramiku, beton, metal, pa sve do finih drvnih površina kod kojih struktura pora u potpunosti odgovara prikazanom drvnom dekoru. Riječ je o liniji struktura sinhro pora koja je dio nove kolekcije, a dočarava gotovo sve moguće površine različitih vrsta drveta i načine zanatske obrade drvnih površina. Jednobojni dekori su također dobili veći broj simuliranih površina s posebnim naglaskom na efekt žbuke i brušenog metala. Široka paleta od 92 dekora oplemenjene iverice, 37 dekora kuhinjskih radnih ploča, Elgrad lager program te još 29 dekora kuhinjskih radnih ploča po narudžbi garantiraju da će baš svaki kupac pronaći nešto za svoj dom ili poslovni prostor.


Egger dekorativna kolekcija

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi