Inovacije u interijeru i eksterijeru: Rješenja za arhitekte


Opremanje doma nikada nije bilo jednostavnije! Razlog je u širokoj ponudi raznih proizvođača i prodavača namještaja i opreme za uređenje. Tehnološki razvoj donio je inovativne proizvode s kojima je moguće savršeno urediti svaku spavaću sobu, boravak, kuhinju ili kupaonu, neovisno o veličini, te željama i prohtjevima vlasnika.

Sa zanimljivim i inovativnim proizvodima svakako se može pohvaliti tvrtka Petrokov. Kako bismo vas uvjerili donosimo dio ponude!

Scarabeo sanitarna keramika

Scarabeo je talijanski proizvođač sanitarne keramike (umivaonici, wc školjke, bidei…) s filozofijom da izradi komad sanitarne keramike koji će ulaskom u kupaonicu svu pažnju privući na sebe. Tvrtka Petrokov prepoznala je ovaj brand i uvrstila ga u svoju ponudu, pružajući time ekskluzivu za hrvatsko tržište.

Dizjnerski radijatori IRSAP

Želite li u svoje kućanstvo unijeti dašak elegancije tada su dizajnerski radijatori IRSAP savršeno rješenje. Svojim oblikom i dizajnom zasigurno će mamiti znatiželjne poglede.

Hidromasažni bazeni, saune, kade i tuš kade

Savršenstvo estetike i najfiniji materijali opis su ovog proizvođača kada i tuševa, hidromasažnih sistema, mini bazena i sauna. Tvrtka Glass svoju je zavidnu reputaciju stekla kontinuiranim inovacijama, ekstremnim fleksibilnostima u proizvodnji i sposobnošću da drži korak sa razvojem tržišta i njegovim zahtjevima.

Pločice velikih formata

Keramičke pločice neizostavan su dio svakog interijera, a sve su popularnije i u eksterijerima. Danas su posebno u trendu pločice velikih formata. Zavidnom ponudom može se pohvaliti tvrtka Roca.

Jedan od povijesnih protagonista rasta i uspjeha talijanskih keramičkih pločica je tvrtka Ragno koja ima industriju diljem svijeta i proizvodi podne i zidne pločice za vanjsku i unutarnju uporabu. Poseban je naglasak na zidnim oblogama za kupaonice.

Želite li unijeti živost u poslovni ili privatni prostor preporučujemo keramičke pločice tvrtke Aparici.

Navedene tvrtke odlikuju se pouzdanim dizajnerskim rješenjima, stavljaju naglasak na kvalitetu i dugovječnost proizvoda, te su u skladu s trendovima koji vladaju na tržištu.

PETROKOV d.o.o.
PETROKOV d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi