Euroleague x Junckers: Uspješno partnerstvo


Euroleague Basketball pokazala se kao savršeno mjesto za Junckersove sportske podove!

Tijekom protekle tri godine, Junckers je ponosno služio kao tehnički dobavljač sportskih podova od tvrdog drva za ključne utakmice u košarkaškoj Euroligi. Sa strane, svjedočili smo turniru čija popularnost raste iz godine u godinu, što ga čini savršenim mjestom za Junckersove sportske podove.

Prema Euroligi, ove je godine posjećenost regularne sezone postavila novi rekord, a finale je doživjelo dvoznamenkasti rast na svim digitalnim platformama, s više od 31 milijun pregleda videa na kanalima društvenih medija lige tijekom vikenda finalnog događaja, ,,Final Four".

Ove sezone Final Four je održan u Kaunas-u u Litvaniji. Događaj je sadržavao polufinalne utakmice, utakmicu za treće mjesto i prvenstvenu utakmicu, simbolizirajući vrhunac najprestižnijeg europskog košarkaškog turnira. Ovdje svjedočimo kako se vrhunski sportaši natječu za titulu, a Junckers je neizmjerno ponosan što je među najboljima.

Zašto ne biste bili dio "čarolije" igranja na vrhunskom parketu na kojem igraju najveći europski i svjetski sportaši?

JUNCKERS
JUNCKERS
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, nabava, isporuka i ugradnja na području cijele Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Kosova.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi