KNAUF INSULATION ECOSE® izolacija štedi energiju na 1. ECO-SANDWICH® kući

Prva ECO-SANDWICH® kuća, otvorena 7.9.2016., jedna je od dvanaest planiranih tipskih više-obiteljskih kuća s tri stana kao novi stambeni tip unutar programa poticane stanogradnje (POS). Energetskog je razreda A+. Smještena je u Zelenom kvartu grada Koprivnice (Lenišće – Istok).

Glavni ciljevi projekta su vezani uz poticanje recikliranja građevinskog otpada i povećanje učinkovitog korištenja postojećih resursa te promocija korištenja toplinsko-izolacijskih materijala na bazi ECOSE® tehnologije, prve i originalne tehnologije veziva bez fenola i formaldehida i na bazi prirodnih materijala.

ECO-SANDWICH® panel ima mali koeficijent prolaska topline (U-vrijednost), čemu posebno doprinosi Knauf Insulation ECOSE® izolacija ugrađena između betona s recikliranim agregatom. Cjelokupni fasadni sustav ECO-SANDWICH® je otporan na požar (EI 90), te ga je moguće ponovo iskoristiti i u cijelosti reciklirati. U usporedbi s drugim rješenjima koja postoje na tržištu, pretpostavljajući jednaku debljinu toplinske izolacije, ECO-SANDWICH® zidni paneli imaju povoljnije karakteristike u pogledu troškova životnog ciklusa i svojstava, uz istovremeno postizanje znatno manjeg stupnja utjecaja na okoliš.

KNAUF INSULATION d.o.o.
KNAUF INSULATION d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u preko 150 dućana u cijeloj Hrvatskoj te u BiH.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi