Domprojekt - 3D-CAD/CAM izrada krovišta


Domprojekt je u svoju proizvodnju uveo CNC stroj Hundegger K2, čime je 3D-CAD/CAM proizvodni proces u potpunosti zaokružen i automatiziran.

Obrada drva sofisticiranim strojevima daleko je ispred ručne obrade po preciznosti, brzini, kvaliteti i cijeni koštanja. Obrada CNC strojevima doprinosi ujednačenosti kvalitete, preciznosti i smanjenju otpada. Brzina kojom stroj obrađuje drvo i izvodi zahtjevne operacije rezanja, glodanja, bušenja i finalne obrade drva višestruko je veća od ručnog rada.

3D-CAD/CAM tehnološkim procesom, izvanredno preciznom tehnikom krojenja i obrade drva postižemo najbolje moguće rezultate u obradi drva, te smo u mogućnosti u najkraćem vremenskom roku isporučiti Vam izvanredno precizno i kvalitetno obrađen proizvod.

U našem proizvodnom pogonu pružamo usluge obrade drvene građe za sve vrste konstrukcija i objekata od drva.

Možemo Vam ponuditi izradu radioničke dokumentacije za izradu klasičnih krovišta, te njihovu proizvodnju na Hundegger K2 CNC obradnom centru.

Cijeli 3D model konstrukcije se priprema na računalu, gdje se definiraju sve geometrijske karakteristike krovišta i svi detalji spajanja elemenata. Software izrađuje ulaznu datoteku sa svim potrebnim podacima za prijenos na CNC stroj. CNC stroj se sastoji od niza alata koji obrađuju drvo i izrađuju sve tesarske spojeve, elementi se markiraju i spremni su za montažu prema shematskom nacrtu s planom pozicija.

Nudimo izradu statičkih proračuna, radioničke razrade i proizvodnje rešetkastih krovnih nosača s nazubljenim čeličnim pločicama u sistemu Wolf. Koristimo najsuvremeniji software za proračun, a u kombinaciji s CNC obradom elemenata konstrukcije postižemo vrhunske rezultate.

CNC obradni centar – primjer obrade drva

U video prilogu možete vidjeti primjer rada stroja i način obrade drva. Moguće su najrazličitije obrade i detalji u drvenim konstrukcijama.

Obratite nam se s povjerenjem!

Izvor: DOMPROJEKT d.o.o.

DOMPROJEKT d.o.o.
DOMPROJEKT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Montaža na području cijele Hrvatske, EU, Švicarske i zemalja bivše Jugoslavije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi