Do kupaonice iz snova uz Petrokov


Slobodni dani za vrijeme ljetnih mjeseci, osim za odmor, idealna su prilika za preuređenje životnog prostora i podizanje kvalitete stanovanja. Odlučite li se za adaptaciju kupaonice, inspiraciju možete potražiti u Petrokovom širokom asortimanu proizvoda za opremanje kupaonice od poda do stropa!

Kupaonski namještaj neizostavan je dio svake kupaonice koji će joj dati posebnost i individualnost. Vrhunsku kvalitetu osiguravaju proizvodi tvrtki Aquaestil, Kolo, Ideal standard, Duravit i Arblu.

Proizvodi će Vas osvojiti skladnim linijama, elegancijom ili jednostavnošću te će se odlično uklopiti u sve kupaonske ambijente. Za potpuno opremanje kupaonice, osim namještaja potrebne su Vam i keramičke pločice!

U ponudi su pločice za svačiji ukus proizvedene od strane tvrtki Roca, Ragno, Marca corona, Abitare, Aparici te Keramike Modus . Proizvodni asortiman se sastoji od zidnih i podnih pločica koje nude fleksibilna rješenja za unutarnje i vanjske površine.

Osim standardnih keramičkih pločica, možete odabrati i porculanske pločice s posebnim tehničkim i estetskim svojstvima. Za završne detalje iskoristite različite dekore i bordure.

Uz pravog i pouzdanog partnera preuređenje će Vam donijeti pravi užitak. Vjerujemo da ćete pravilnim odabirom svih elemanata u kupaonici stvoriti idealno mjesto za opuštanje u svom domu!

PETROKOV d.o.o.
PETROKOV d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi