Design District – međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera


Design District Rovinj, ultimativno profesionalno događanje posvećeno uređenju interijera i eksterijera turističkih, javnih i privatnih objekata održava se i ove godine na kultnom mjestu, u staroj tvornici duhana.

Sajam, networking, nove poslovne prilike, edukacije i povrh svega druženje specijaliziranih industrija opremanja, od ponuđača roba i usluga, preko arhitekata i dizajnera interijera do investitora – ukratko se može opisati ova jedinstvena manifestacija.

Od 23. do 25. studenog, Rovinj postaje središnje mjesto okupljanja više od 95 izlagača koji predstavljaju trendove u opremanju i uređenju ne samo turističkih nego i ostalih prostora donoseći svježe ideje, proizvode i priče o održivosti. Design District Rovinj je međunarodni sajam namještaja i prateće opreme, prozora, vrata, podnih i zidnih obloga, sustava za spavanje, mobilnih kućica i inovativnih rješenja za boravak na otvorenom. Izlagači iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Italije svojim će prisustvom u tri dana koliko traje ovaj specijalizirani događaj, na jednom mjestu objediniti sve ono što investitori, arhitekti i dizajneri interijera trebaju za buduće projekte.

U okviru manifestacije održava se konferencija „Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn interijera u svjetlu Green Deala“ koja, kao predavače, okuplja autoritete iz svijeta arhitekture i dizajna. Konferencija se, sukladno ocjeni Hrvatske komore arhitekata, prema programu stručnog usavršavanja vrednuje s ukupno 11 sati i to za Područje C – Gradnja, održiva gradnja i kontekst – šest sati; Područje D – Konstrukcije i tehnologije – tri sata i Područje E – Upravljanje – 2 sata.

Očekuje se prisustvo oko 200ak arhitekata i dizajnera interijera iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore koji će imati priliku u direktnim kontaktima s izlagačima upoznati novitete iz svijeta opremanja i uređenja interijera.

Veći broj domaćih proizvođača namještaja, prozora, vrata i ostale opreme prepoznao je i ove godine vrijednost susreta s profesionalcima i investitorima i pokazao da se događaju velike promjene nabolje u hrvatskom sektoru opremanja i uređenja.

Ovogodišnji Design District Rovinj u okviru popratnih događanja, daje priliku i domaćim proizvođačima delicija, pa će se tako posjetiteljima pružiti prilika da u okviru Eko tržnice prirodnih delicija, pronađu i kupe hranu, piće i suvenire te uspostave kontakte za buduće poslovne odnose.

Organizatori poručuju: Vidimo se u Rovinju! www.design-district.net

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi