Deceuninck na virtualnom sajmu Fensterbau Frontale 2020


Svoje najnovije proizvode Deceuninck predstavlja na virtualnom sajmu Fensterbau Frontale

Sajam Fensterbau Frontale 2020 bio bi pravo vrijeme i mjesto za predstavljanje najnovijih proizvoda poduzeća Deceuninck u Europi. Izdanje sajma za 2020. godinu predviđeno je za europsko uvođenje nove serije Elegant i platforme iCOR.

Kompletna serija sa svim novim okvirima i krilima bila bi jasno prezentirana u posebnom kutku posvećenom našim stručnjacima za proizvode kako bi se posjetiteljima pokazala osvježavajuća fleksibilnost koju iCOR donosi.

Novi profili od staklenih vlakana sustava Elegant Thermofibra s toplinskim ojačanjem Forthex također bi imali zasebni kutak na štandu.

Po prvi put bi se predstavio Deceuninckov aluminijski sustav, a izložili bi se i drugi vrhunski proizvodi s novim dodacima u ponudi kao što su Deceuninckova rješenja za roletne kutije Protex 2.0 i Storbox te nova inovativna potkonstrukcija za terase Twinson pod nazivom „Twinson Click".

Naši stručnjaci za proizvode rezervirali su posebnu „Crnu kutiju" u kojoj bi i kupci imali priliku vidjeti radove na novim proizvodima i inovacijama koji su u tijeku.

Napokon, bili bi istaknuti naši napori da doprinesemo kružnoj ekonomiji.

Nažalost, virus COVID-19 poremetio je sve planove, a zbog njega je čak otkazan i kompletni sajam Fensterbau za ovu godinu. S obzirom na okolnosti to je bila ispravna odluka.

Usprkos tomu Deceuninck i dalje želi pokazati svoju ponudu koja je pripremljena za sajam Fensterbau. Stoga smo svoj štand transformirali u digitalnu platformu koju je moguće posjetiti putem interneta.

Zanima vas kako izgleda? Preko ove poveznice pridružite nam se u virtualnoj šetnji, pogledajte naše novitete i inspirirajte se našim idejama!

Za više informacija Deceuninck možete pratiti na službenoj Facebook stranici i LinkedIn profilu.

INOUTIC d.o.o.
INOUTIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi